Mi a jó fenéért nem vezették még be a motoros légzsákot?
Figyelt kérdés
Annyira pofonegyszerű lenne az egész, könyörgöm! Érzékelővel összekötni a motort a mellénnyel és egy bazi nagy lufiballon kinyílna ami védi a fejet és a testet és szépen végiggurul a motoros az úton amíg le nem lassul. Mint pl. ebben a videóban:
https://www.youtube.com/watch?v=stmZJLu3KyE&ab_channel=Amazi..
Azt ne mondjátok hogy ennyire drága vagy nehéz, mert nem tudom elhinni. Egyszer kellene megvenni és azt megvédené, amikor jön a baj.
2020. dec. 2. 11:31
11/17 anonim válasza:
Az autóban van értelme a légzsáknak, mert egy viszonylag szilárt utaskabin védi az embereket, és csak a nagy lassulás miatt kell megvédeni őket attól, hogy pont ez a szilárd utaskabin okozzon sérüléseket. Motoros esetében nincs ilyen zárt cella, csak a semmire fújódna fel a légzsák. Arról nem beszélve, hogy a pár ezredmásodperc alatt felfújódólégzsák lehet hogy nagyobb ütést mérne a testre, mint maga a baleset.
12/17 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek van légzsákos mellénye,pont így működik ahogy az animáción látod.. :D
13/17 anonim válasza:
Létezik ruhába, illetve motorra épített légzsák. Mi a problémád?
14/17 anonim válasza:
6-os: Nekem is első gondolatom ez volt. :D
15/17 anonim válasza:
Hát nem feltétlenűl praktikus minden helyzetben. Meg szerintem nem mindenki tudná megvásárolni
17/17 A kérdező kommentje:
#16: Tőlem ne kérdezd utólag én pontoztalak fel és így lett most 20%. Mások nem tudom milyen véleményen vannak.
2020. dec. 12. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!