Dizel kisautó nagy motorral 2 millióig milyenek vannak? -2010-es évjárat körül
Figyelt kérdés
Gondolok itt pl.: a Seat Ibiza FR-re 2.0 CRTDI motorral. Nem igazán találtam hasonló kaliberű autót, esetleg nincs is?2020. nov. 30. 13:37
3/5 A kérdező kommentje:
Mert nincs szükségem nagy autóra, de sokat megyek évente és jó lenne bele némi erő
2020. nov. 30. 20:09
4/5 anonim válasza:
Miért nem veszel kisautót ,erősebb benzines motorral?Felejtsük már el a dieselt. Csak a nyűg van velük.Drága a javítása,egy bonyolult technika,nem mindenki ért hozzá.Ezek már nem a 90"-es évek egyszerű,probléma mentes diesel motorjai,amik használt sütőolajjal is elmennek.Amit nyersz az üzemanyagon,bukod a szervízen.
Kérdeztem a múltkor egy autókereskedőt,milyen autókat nem lehet eladni.Azt mondta,kisautó diesel motorral és Bmw egyes típusai.Ezeket már be sem számolja és bizományi értékesítésre sem veszi be.
5/5 A kérdező kommentje:
Én ezt elhiszem, de a fogyasztás különbséggel évi 800-1.2milliót spórolok meg és eddig egyik dizel autómra se kellett költenem évente ennyit pedig volt még 2.0PD-m is. Annyira nem vagyok oda a dizelért, de sajnos nekem nem éri meg a benzines.
2020. dec. 1. 09:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!