Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Javításkor hegesztett, eredeti...

Javításkor hegesztett, eredeti alvázszám mennyire nagy gond?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arról lenne szó, hogy kb 8 éve lett kasznizva festve egy autó. Az alvázszám környéke olyan korrodált volz, hogy a padlólemezt cserélni kellett. Az alvázszám a korrodált lemezből ki lett mentve, és áthegesztve az új padlólemezbe. Tehát az alvázszám eredeti, nincs csalás, csak akkoriban nem lett bejelentve.

Most el szeretném adni az autót, a új tulajjal persze közölném a a dolgot.

Lehetséges ez a megoldás, vagy bajom lesz belőle?

2020. nov. 30. 10:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

re. 10

Nem erőltetek semmit, tanácsot kértem. Ennyi. Bontóba nem megy. Ha meglátnád a kocsit eszedbe sem jutna ilyet mondani.

Nemet szokás szerint az anyósülés mellet van beütve a szám. A lemez a szám körül szarrá rohadt. A szám maga, kicsit masszívabb helyen van, lásd a régi német autókat.

Igen, a padlólemezt az üléstartóval együtt javítani kellett, ami közvetlenül a számot is érinti, ami szintén korrodálódott.

Ha nem hiszel az embernek, akkor minek válaszolgatsz? Én segítő tanácsot kértem, nem "anyáz@st.

Csináltam egy baromságot, amit szeretnék helyrehozni. Ennyi a történet. Nem csaltam szándékosan, nem loptam, csak egy nagy f.... vagyok.

Köszi a türelmet.

2020. dec. 2. 19:09
 12/15 A kérdező kommentje:

re. 11. Az általad javasoltakat teszem.

Köszönöm a tanácsot

2020. dec. 2. 19:10
 13/15 anonim ***** válasza:

A 11-es válasz a tiéd...

Csak óvatosan az NKH-val. Azt fogják mondani, hogy vidd be az autót bevizsgálásra, ott meg lefoglalják és eljárást indítanak ellened.

Szerintem ezt már buktad, vagy ha sokat erőlködsz, akkor még jobban belebuksz.

2020. dec. 2. 19:17
 14/15 A kérdező kommentje:

re. 13.

Igazad van, a 11 az én hsz-em, elnézést.

Igen, ettől félek én is, ezért is érdeklődök, hogy mi lehet a megoldás. Félek, hogy nagyot bukok. Ha nem kellene a pénz nem is foglalkoznék a dologgal, csak használnám a gépet. Vagy udvari dísznek is szép. :)

Magamban már barátkozom a gondolattal, hogy én maradok az utolsó gazdi. De egy teleóhívást megér tán.. Nem tudom.

Köszi a segítő szándékot.

2020. dec. 2. 19:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Alvázszámot szándékosan hegesztgetni szándékos csalás, akkor is, ha te azt hazudod, hogy nem tudtad hogy az. Az állítólagos tudatlanságod nem fog megvédeni a következményektől.
2020. dec. 2. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!