A Pappas Autónál alvázszám szerint rendelt gyári alaktrész vásárlása is bekerül a központi rendszerbe, ahol az van nyilvántartva, hogy mik lettek rajta szervizelve?
Ezt a "megnyitok egy terméket, és rögzül mint javítás" sztorit szerintem valami sumák találta ki, vagy félrenyomott a rendeléssel, és ezzel letudta.
Ha mégsem, akkor jó lenne javítaniuk ezt a béna bugot a fejlesztőknek.
Vagy a pénzért VIN dekódolást csináló oldalak vannak túlságosan kiéhezve log bejegyzésekre?
Valami bűzlik.
Hát ja, ez is lehet, hogy javítani kellene ott a rendszeren, aztán nem is szól senki, mert minek :)
Vagy az is lehet, hogy a lekérdező oldalak túlbuzgóak. Valamit mutatni kell.
Én mostanában belefutottam egy halom ilyen oldalba. A nagy részük még a VIN-t sem tudja dekódolni. (abból kiderül pl. az autó típusa, gyártása, felszereltsége, ilyenek)
Nagy részük ezért meg sem próbál így pénzt kicsalni, de boldogan átirányít pár dollárért a másikhoz :)
A legjobban hirdetett oldalakra nincs szivem egy 10-es körül kiadni. Ők ígérnek a legtöbb találatot amúgy.
Nem lennék túlságosan meglepve, ha az a sok találat nagy része komolytalanság lenne :)
Amúgy ezt a sztorit én is láttam, Kopasz mesélte.
Jól elküldte őket melegebbre, meg lett egy jó kis viral videója. Őt sem kell nagyon félteni, amikor romlik az üzlete valami balfék hiba miatt :)
Nem ismerem a rendszerüket, simán lehet tojna bele, és megtéveszik az ártatlan biztosítókat is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!