Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Furcsa hangot ad a kiegyenlítő...

Furcsa hangot ad a kiegyenlítő tartály/antenna?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy régi,farmotor autóm. Én még annyira nem igazán értek hozzá,de egy furcsa hangot véltem felfedezni az este.

Az autó 1 órája le lett állítva, de hátul a kiegyenlítő tartály felől egy nagyon halk hangot hallok. Mellette van egy utólag beszerelt antenna. Halkan sistergő,néha megszűnő zajt lehet hallani. Nem gondolom,hogy a hűtővíznek köze lenne ehhez, nem hiszem hogy valahol eresztene a rendszer.

Az antennára gyanakszom. Kérdés,hogy ez magában tud -e hangot kiadni,mert teljesen olyan a hang,mint amikor a rádióban nincsen adás...sistergés-csönd-sistergés...

Köszönöm

2020. nov. 29. 18:43
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Pedig valószínűleg a kiegyenlítőből jön a hang. Van egy idős autóm, azon is ugyanilyet hallok. Lassan hűl vissza a rendszer, az szörcsög.
2020. dec. 1. 18:30
 2/2 A kérdező kommentje:

Ma már nem hallottam!

Akkor létezik, hogy ez normális? Nagyon megtévesztő a hang,főleg hogy 1-1 mádodpercre megszűnik,tisztára mint az adás..

Köszönöm a segítséget!

2020. dec. 1. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!