Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bezarjatok az autot a zart...

Bezarjatok az autot a zart garazsba? Kezifek vagy sebessegbe hagyjatok? Esetleg uresbe?

Figyelt kérdés
2020. nov. 29. 13:07
 1/6 anonim válasza:
100%
Sebességbe hagyom és lezárom.
2020. nov. 29. 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:
93%

Kéziféket még zárt garázsban sem. Berakod sebességbe, az onnan nem megy el.

Bezárni meg szerintem illik, de attól függ, hogy milyen garázs. Ha csak egy egyszerű lelakatolt ajtaja van, akkor mindenképpen, mert azt a lakatot 2mp feltörni/elvágni. Ha a feltörése bonyolultabb, vagy van riasztó, akkor esetleg nyitva hagyhatod az autót, de igazából nem látom értelmét nyitva hagyni, nem kerül semmibe bezárni. Jobb a biztonság.

2020. nov. 29. 13:28
 3/6 A kérdező kommentje:
azert kerdeztem, mert van olyan oismerosom aki nem zarja be,mert "ha fel akarjak torni,ugyis feltorik" es legalabb nem tesznek kart az autoba, pl nem t0rik be az uveget ha mar ellopjak.
2020. nov. 29. 13:44
 4/6 anonim ***** válasza:
62%

Ja hát igaza van végülis ismerősödnek. Ezentúl én is minden este kiteszem a kapu elé az összes értékemet, hadd vigyék a tolvajok. Inkább odaadom nekik önszántamból, csak ne törjenek be a lakásba. :DDDDDDD

Mondd meg az ismerősödnek, hogy egy idióta (már elnézést, de ekkora marhaságot ritkán hall az ember).

2020. nov. 29. 13:50
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
#4 vagyok: arról nem is beszélve, hogy a feltört autó egyértelmű bizonyíték az illegális behatolásra. Ha az ajtó nyitva van, akkor ez a bizonyíték nem fog létezni, a rendőrség nem fog vele foglalkozni, a biztosító meg csak röhögni fog rajta. Tényleg mennyivel jobb...
2020. nov. 29. 13:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős sokáig tárolta a 4 nyári gumit a kocsiban. Persze sose zárta be úgyse lopják el (németország)

Egyik reggel kipakolták teljesen a kocsit, a rendőrség meg nem foglalkozott vele, mert erőszakos behatolásnak nyoma nem volt.

1 mp bezárni.

2020. nov. 29. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!