Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kamaszok, ti bezárjátok...

Kamaszok, ti bezárjátok (kulcsra) a fürdő vagy WC ajtaját ha bent vagytok?

Figyelt kérdés
Ha nem, rátok szoktak nyitni a családtagjaitok? Kopognak?

2020. ápr. 28. 10:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam bezárni, nem szeretem. Néha rámnyitnak, de nem volt gond.
2020. ápr. 28. 10:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Már külön élek, de a szüleimnél a mai napig nincs zár a fürdőajtón (egyben van a wc-vel). Soha nem volt ebből probléma, alapjáraton sosem volt csukva az ajtó, csak ha valaki volt bent, szóval lehetett tudni, ha foglalt.

Sosem mászkáltunk be egymáshoz, mert minek.

2020. ápr. 28. 10:32
 3/6 anonim ***** válasza:
27%
Nem, és anyám rendszeresen benyit, nem kopog. Ha egy "rossz" szót szólok, akkor komoly következménye van általában.
2020. ápr. 28. 10:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Sose zárom kulcsra.

Nem emlékszem, hogy valaha rám nyitottak volna, és én se, hogy én nyitottam volna másra. Ehhez mondjuk hozzátartozik, hogy mindkét fürdőszoba ajtónknak van egy vastag üveg része, amin semmit nem látsz, de azt igen, hogy fel van-e kapcsolva bent a lámpa.

A fürdésnek és zuhanyzásnak pedig amúgy is van hangja, szóval lehet tudni, hogy éppen mit csinál, aki bent van.

Ha sürgősen kell valakinek valami a fürdőszobából, akkor mindig bekopogunk.

2020. ápr. 28. 10:51
 5/6 anonim ***** válasza:
41%

#3:

Anyud eg jó nagy seggarc akkor. 😀

2020. ápr. 28. 11:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, én mindig bezárom az ajtót, és már volt is olyan, hogy rám akartak nyitni,de szerencsére kulcsra volt zárva az ajtó. Nem akarom, hogy rám nyissanak, volt már rá példa és nagyon kellemetlen volt. Főleg, hogy eléggé szégyenlem a testemet. Egyébként honnan merűlt fel benned ez a kérdés?
2020. máj. 5. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!