Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tankolás után bezárjátok a...

Tankolás után bezárjátok a autót, vagy nem?

Figyelt kérdés

arra lennék kíváncsi ,hogy tankolás után amikor mentek be fizetni akkor bezárjátok az autót ,vagy nem ?

válaszokat előre is köszönöm !!

2013. ápr. 4. 15:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Bezárom.
2013. ápr. 4. 16:01
 2/18 anonim ***** válasza:
Feltétlenül be. Mondjuk a múltkor hajnalban nyitva hagytam, szidtam is magamat. Anyósülésen volt a táskám laptoppal, mindennel, drága mulatság lett volna, ha valaki magáévá teszi..
2013. ápr. 4. 16:06
 3/18 anonim ***** válasza:
a kamera nem véd arra a 2 percre sem amíg bemész fizetni.
2013. ápr. 4. 16:33
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
ha nem ül senki az autóban, akkor természetesen bezárom! mindig bezárom, éjszakára is bezárom a garázsban, és még a garázst is bezárom! ha nincs az autóban semmi érték, akkor is bezárom éjszakára, meg mindig!
2013. ápr. 4. 16:40
 5/18 anonim ***** válasza:
Eddig már a tankolás alatt is zártam, mert a dobozos Partnernél, nem lehet rálátni a bal első ajtóra. Most már másik autóm van, nem tudom közben zárni, de utána feltétlenül...
2013. ápr. 4. 16:51
 6/18 dirtboy ***** válasza:
bizony hogy be
2013. ápr. 4. 17:23
 7/18 anonim ***** válasza:

Ha nincs semmi csomag, táska a kocsiban akkor nem(a kocsit nem viszik el addig kulcs nélkül, mást meg nem tudnak :))

Ha van valami akkor bezárom.

2013. ápr. 4. 17:25
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Beszoktam. Elég az a kis idő is bőven, egy cigánynak, ha esetleg arra ólálkodik. Vannak tolvajok akik pont ilyenre utaznak. A kutas pedig a szaros 100 ezres fizetése mellett nem fog futni a kilopott cuccok után. Ahogyan a benzinkút kamerája is csak azért van, hogyha valaki fizetés nélkül távozik, minden mást leszarnak. A köcsög rendőrség pedig szintén leszarja a cuccokat, nekik szólni sem érdemes, nem érnek szart sem.
2013. ápr. 4. 17:28
 9/18 anonim ***** válasza:

Én is bezárom mindig. Nem is szoktam erre figyelni, de ha elmegyek az autótól automatikusan megnyomom a távirányítót.

Pl szerviz udvarában is mindig bezárom. Munkahelyem zárt udvarában is még ha csak egy percre megyek be valamiért az épületbe.

2013. ápr. 4. 17:36
 10/18 anonim ***** válasza:
Persze, már tankolás előtt bezárom, ha nem marad senki az autóban.
2013. ápr. 4. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!