Miskolc és környékén jó drift helyek?
Figyelt kérdés
Milyen helyekre szoktatok járni csapatni? Egy párat tudok én is, de kíváncsi vagyok, hátha tud valaki valami nagyon fasza helyet.2020. nov. 28. 20:42
11/17 A kérdező kommentje:
Ez a drift téma mindíg nagy érzelmeket vált ki az ilyen önkéntes rendőrökből, nem tudom miért, biztos azért mert látják, hogy jól érzik magukat a fiatalok. Lehet úgy lenne jó ha minden délután hazamennék azt jól berúgnék ahelyett, hogy este kicsit kimegyek csúszkálni. Nyilván a biztonságra ügyelni kell, de na mindenben van egy kis veszély, még a normális vezetésben is.
10# Igazad van.
2020. nov. 30. 21:03
12/17 anonim válasza:
Van abban is ráció amit #10 mond, bár én azt tapasztaltam, hogy aki kezdetben kihalt terülten gyakorol, az később előszeretettel bemutatja a "tudását" egyéb helyeken is. ;)
13/17 A kérdező kommentje:
#12 Így igaz, de legalább akkor már tudja, hogy mit csinál.
2020. dec. 3. 02:59
14/17 anonim válasza:
#13.
Pontosabban elméletben tudja, hogy mit szeretne megvalósítani.
Az viszont már egy másik kérdés, hogy ez meglehetősen ritkán sikerül.
:D
15/17 A kérdező kommentje:
14# Hát ez azért nem teljesen igaz.Nekem 99% ban kiadja, de már párszor csaptam oda szalagkorlátnak illetve mentem be árokba. Viszont kis tempónál történt szóval apró karcolásokról van szó. De egyébként egyáltalán nem orosz rulett, sokan azt hiszik, hogy hatalmas temponal masokat veszélyeztetve mennek az ilyen "driftesek" pedig csak 50-60 al nagyon max. Ami a legfontosabb, hogy tudd hogy mire vagy képes és mire nem és ne vállald túl magad azt akkor nem lesz nagy baj.
2020. dec. 3. 22:51
16/17 anonim válasza:
#15!
Bármihez -így ehhez a kérdéshez is- lehet elméletet gyártani.
/de attól az még csak elmélet marad, és nem biztos, hogy megvalósítható/
17/17 nagybela válasza:
Ha leglási körülmények között szeretnél driftelni akkor vagy vannak versenyek, ahol lehetőség van edzőnapokra benevezni amatőr kategóriába, (nyilván meg kell felelni bizonyos feltételeknek) vagy van 1-2 csapat akik a saját pályájukon megtanítják azokat akiket komolyan érdekel a drift vagy éppen csak ki akarják próbálni. Tökölön és Mogyoródon tudok ilyen csapatokról, ami nem éppen Miskolc környéke, de legalább vannak :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!