Egy olyan szerelőt keresek, aki ért a Rover 25 autókhoz, illetve aki tényleg megszereli, méptányos áron? Tippek, hogy mégis hol találok? (Miskolc, Mezőkövesd, Eger környékéről)
Rover szerelő még 10 évvel ezelőtt is ritkaság volt (Újpesten ismertem utoljára egyet), szóval ne legyenek illúzióid.
Beviheted bármelyik szerelőhöz, semmi trükköt nem tudott a Rover, ami meglepetést okozhatna. A fő probléma inkább a különlegesebb alkatrészek beszerzésével lesz, mert ezekhez már Angliából sem nagyon hoznak be semmit, de ha van türelmed kivárni, ebay-ről bármit be tudsz rendelni.
(most nem a kopó-forgó alkatrészekre gondolok, mert azok elérhetőek).
az #1-es pontos választ adott.
azért a "méltányos ár"-ba belekötnék...ezért a szóért olvastam el a kiírást, mert ilyen nincs..mire fel legyen méltányos? a kereslet-kínálat határozza meg az árat..ez kereslet..
már az is siker, ha valaki elvállaja..
Méltányos ár alatt azt értem, hogy nem az eredeti összeg 100xosát számolja fel.
És tényleg az írjon, aki tud is ajánlani valahol szerelőt. Már voltam 3 szerelőnél, akik nem épp értenek a Roverhez, nem viccből kérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!