Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miskolc és környékén jó drift...

Miskolc és környékén jó drift helyek?

Figyelt kérdés
Milyen helyekre szoktatok járni csapatni? Egy párat tudok én is, de kíváncsi vagyok, hátha tud valaki valami nagyon fasza helyet.

2020. nov. 28. 20:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Hevesen van 1 pálya ott van minden hétvégén csapatás ott szoktak driftelni
2020. nov. 28. 22:00
 2/17 A kérdező kommentje:
Elég messze van, de amúgy jó kis helynek tűnik, néztem róla videót. Aki esetleg tud még ilyesmi helyet, az írjon. Lehet valami parkoló, aszfaltos placc, kavics út vagy forgalomtól félreeső terület is!
2020. nov. 28. 22:25
 3/17 anonim ***** válasza:
33%
Amiket felsorolsz, ott tilos.
2020. nov. 29. 07:32
 4/17 anonim ***** válasza:
51%
off, #3: Ezt mindenki tudja. De nem erről szólt a kérdés.
2020. nov. 29. 11:42
 5/17 anonim ***** válasza:
33%

#4. Ha "mindenki tudja" hogy tilos, akkor minek kérdezni?

Különben is, aki driftelni akar, de az autóban ülve nem látja, hogy hol lehet elférni, annak fölösleges bármelyik helyszínt is ajánlani.

Aki majrés, ne menjen keresztbe! ;)

2020. nov. 29. 13:14
 6/17 A kérdező kommentje:

5# Jaaj megérkezett a rendőr. Miért ne látnám, hogy hol férek el, itt most nem erről van szó.

4# Pontosan, látom vannak értelmes emberek is.

2020. nov. 29. 16:47
 7/17 anonim ***** válasza:
53%

#5: Minek kérdezni? Mert a gyk arról szól, hogy kérdéseket tehetsz fel. :D

És egyetlen sofőr sem úgy kezdi, hogy rögtön profin teszi keresztbe. Addig meg inkább találja meg az erre alkalmasabb helyeket.

Segíteni sajnos nem tudok benne, mert az ország másik felében lakom. 4-es voltam.

2020. nov. 29. 16:52
 8/17 anonim ***** válasza:
17%
"És egyetlen sofőr sem úgy kezdi, hogy rögtön profin teszi keresztbe." Igen, ez így van. És soha nem is akar ilyen tudásra szert tenni.
2020. nov. 29. 17:46
 9/17 A kérdező kommentje:
8# Igen, de majd ha véletlenül megcsúszik egyszer a kocsid akármilyen okból kifolyólag,kíváncsi leszek, hogy fogsz becsúszni a susnyásba🤣
2020. nov. 30. 12:05
 10/17 anonim ***** válasza:
65%
Igen, illegális egy közplaccon driftelni, de kérdezném azoktól, akik erre hivatkoznak állandóan: jobb, ha egy körforgalomban driftel valaki, vagy inkább egy forgalomtól elzárt, kihalt, nagy területen élje ki és fárassza le magát, hogy az utcán már ne legyen ilyen inger? :D
2020. nov. 30. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!