Mi történhet, ha fékezés közben váltok vissza fokozatot?
2006-os Suzuki Swiftem 1328ccm-s. Egy-egy alkalommal megtörténik, hogy fékezés közben visszaváltok egy fokozatot 5-ből 4-be, vagy 4-ből 3-ba.
Mi történhet ha fékezéskor használom a sebességváltást?
Kedves kérdező! Nem annyian olvassák a kérdésedet, ahányan válaszolnak, legalább tízszer annyian...csak arra gondolnak, hogy minek írjon bármit is, ha valaki egy kiváló autóval 12 év után kérdezi meg, amit megkérdeztél.
El sem tudom képzelni,hogy fékezéskor nem váltok vissza (lépcsőzetesen)abba a fokozatba, ami majd a kigyorsítást simán bírja...
A motorfék elengedhetetlen ilyenkor(is), és nem ér meglepetés, ha csak fék használata után kattog-dübörög a motor, mert nem váltottál vissza időben...
Javaslom a jutubot, ott csodát látsz...meg azt is, hogy kell bánni a sebváltóval..
12 éve vezet?...pfff..
A 19-es válaszolónak..
Egy 1994-es Swiftet vezettem 10 éven keresztül. 2018-ban vettem a jelenlegi 2006-os Suzukit.
Úgy gondolom, hogy azért van különbség a két autó között. A 2006-os Swiftet vezetve kettő év után is még néha furcsának érzem a vezetés tekintetében az autót.
Ebben az autóban nincs holttérfigyelő rendszer.
Viszont ABS, és fékerőelosztó (EBD/EBV) van.
U.I.: Nem kamuzok!
Lendületből fék nélkül. Miért, nem úgy kell?
Szerintem azonnal törd ketté a jogsidat és tedd meg a világnak azt a szívességet hogy többé nem vezetsz, SEMMIT.
Fogalmad nincs az autó működéséről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!