Az én autóm szervizben van most, és az egyik barátomtól kértem kölcsön az ő hétvégi autóját. Az első nap már észrevettem, hogy a kézifék csak akkor fog, mikor az ember húzza, tehát nem akad be. Kérdeztem tőle, hogy ez eddig is ilyen volt-e, és azt mondta hogy igen, direkt így van megcsinálva, mert így nem kell nyomva tartani a gombot használat közben.
Ilyet lehet? Mármint hogy ez így szabályos? Mert amúgy rendesen fog, csak ugye nem lehet vele rögzíteni az autót.
Ezzel az autóval csak ritkán közlekedik, és akkor sosem áll meg vele parkolni sehol. Nekem szerencsém van vele, mert nem kell lejtős helyen megállnom, a sebességben hagyás meg eleget fog rajta.
2020. aug. 3. 18:07
4/8 anonim válasza:
#3 Ha ritkán közlekedik akkor főként áll amikor meg behúzva kell lennie. De nem is ez a fő gond, hanem hogy műszakin pont nem fogja őket érdekelni hogy hol és milyen gyakran állnak meg a kocsival.
2020. aug. 3. 18:14
5/8 anonim válasza:
Biztonsági berendezés és kifogástlanul kell működni neki.
2020. aug. 3. 18:15
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Sejtettem, hogy nem szabályos így. Mindegy, nincs más lehetőségem, így ezt fogom használni még egy darabig. Amúgy szerintem más átalakítás is van az autón, mert pl. 5. fokozatban 100 km/h-nál 4200-as fordulaton jár...
2020. aug. 3. 18:19
7/8 anonim válasza:
Ez valami vérpistike drift autója?
2020. aug. 3. 18:22
8/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem. Ilyenről van szó: [link] Csak ennél valamivel lejjebb ül, meg elöl szélesebb gumik vannak rajta, asszem 215-ösek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!