Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az csinálja jól aki megveszi...

Az csinálja jól aki megveszi 4-5 millióért a prémium autót pár évesen aztán 2 év után eladja és vesz másikat?

Figyelt kérdés
Ilyenkor nem buk rajta sokat ráadásul szervízbe se nagyon kell hordani ezeket a pár éves autókat.Persze gumizni meg a kötelező dolgokat cserélni is drága.
2020. nov. 26. 11:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%
Audi A4 újonnan kb 15 millió és sokan azt sem neveznék prémium autónak,mit akarsz te 5 millióért?Vitarát kaphatsz annyiért ha pár éves kell
2020. nov. 26. 15:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Én egész pontosan ezt csinálom már elég régóta kérdező. Eddig nagyon bejött.
2020. nov. 26. 19:35
 13/13 anonim ***** válasza:

Én 2 millió körül szoktam venni nem prémium 5 év körüli autókat. 10 évesen eladom, általában évi 100-120 ezer Ft ráköltésből életben tarthatók.

Aztán eladom 1,5-1,8 körül. 10 év után jönnek már elő a nagy gondok mikor van már benne 200 ezer km.

2020. nov. 27. 01:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!