Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik Escalade tetszik...

Melyik Escalade tetszik jobban nektek? A legújabb vagy a pár évvel régebbi?

Figyelt kérdés

Legújabb: [link]

2019-es: [link]

Én oda vagyok az amerikai autókért, a Cadillac Escalade a kedvenc SUV-om. Számomra mindkettő megnyerő. A 6.2 literes, V8-as, benzines motor pedig csak hab a tortán.

2020. nov. 21. 21:55
 1/9 anonim ***** válasza:
58%

Egyik rondább, mint a másik.

Ha nagyon USA SUV kell, akkor talán a régebbi Chevrolettek talán-talán.

2020. nov. 21. 21:59
 2/9 anonim ***** válasza:

Ez még talán.

[link]

Ez a jó öreg "FBI elszállítós" autó XD

2020. nov. 21. 22:02
 3/9 Ladislaus433 ***** válasza:
52%
mindketto popec, de nekem azok a cadi-k jonnek be amik a matrixban voltak
2020. nov. 21. 22:03
 4/9 anonim ***** válasza:
38%
Ezek az amerikai piacra szánt böszmeségek nekem nem tetszenek egyáltalán. Arról nem is beszélve, hogy a magyar körülmények között konkrétan használhatatlanok.
2020. nov. 21. 22:09
 5/9 anonim ***** válasza:
43%
Egyik sem igazán.
2020. nov. 21. 23:15
 6/9 anonim ***** válasza:
55%

Mindekttő, de sajnos itt európában esélytelen normális méretű autókat használni a régi városszerkezetek miatt. (Mondjuk oroszországban sok ilyen van, ott lehet újonnan is venni, szeretik is ezeket).

Nekünk marad a focus meg az octavia.

2020. nov. 22. 08:46
 7/9 anonim ***** válasza:
64%

#6 annyit hozzátennék:

Normális méretű autó: Az az autó, ami az emberekre van szabva. Ez jól kialakult olyan helyeken, ahol nem számít, hogy mekkora területet foglal a kocsi, csak az számít, mekkorát akarnak az emberek. (lásd Usa, oroszország, Afrika egyes részei, arab orzágok)

Európában ez máshogy van. Itt az autókat a városokra, meg a környezeti normákra szabták (tudj parkolni, ne kapjanak nagy büntetéseket az autógyártók, ne legyen túl sok pénz tankolni, stb...)

Tehát nem az emberek "mérete", igényei szabták meg az európai autók méretét, hanem a korlátolt körülmények (kis városok, magas üzemanyag árak).

Mondhatni európában a kabátot varrták a gombhoz: ehhez elég csak beülni egy átlag 178cm magas férfinak egy átlag autó (pl focus) hátsó ülésére.... Aki volt már ilyen helyzetben több órán át, az tudja miről beszélek.

Az európai autók igenis kicsik. A normál autóméret európában kb. a skoda superbnél kezdődik.

2020. nov. 22. 10:15
 8/9 anonim ***** válasza:
58%
2019-es, sokkal szebb a króm elöl.
2021. márc. 14. 17:07
 9/9 anonim ***** válasza:
2019-es illetve az elődje is nagyon bejön az új nekem már túl modern
2023. jún. 4. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!