Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Cadillac Escalade vélemények?

Cadillac Escalade vélemények?

Figyelt kérdés

[link]

elég jó vételnek tűnik egy német autóhoz képest. Pl vesz valaki egy ilyen autót magyarországon, az hol szervizelteti? Chevrolet?

2020. máj. 1. 11:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ez tudod mikor volt német ? :D

Szép autó ennyi.

Akinek a 20 millió bőven budget-ben van, azt nem érdekli.

Aláírja a kezesszerződést műhelyben és importálnak mindent hozzá.

2020. máj. 1. 12:01
 2/11 A kérdező kommentje:
mármint úgy értem, hogy összevetve egy német autóval, pl bmw x5 stb
2020. máj. 1. 12:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Pesten van 1-2 amerikai autókra szakosodott méregdrága szerviz, de így is hetekbe telhet mire megjön hozzá az alkatrész. A fogyasztása nem az itteni üzemanyagárakhoz lett szabva. Feleslegesen nagy, európai viszonyok között kínszenvedés vele parkolni. Az adókról és a biztosításáról még nem is beszéltem. Amerikában lehet, hogy jó vétel, nálunk egy pénztemetőt veszel a nyakadba, ami abszolút nem az európai közlekedésbe való. Napi használatra meg a legkevésbé sem alkalmas az alsó hangon 20 literes fogyasztásával és alkatrész híján hetekig tartó szervizelésével.
2020. máj. 1. 12:07
 4/11 A kérdező kommentje:
LPG rendszert ki kell bele építeni azt jól van.
2020. máj. 1. 12:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdemes olyan autót venni, aminek nincs helyben márkaszervize. Szakértelem és alkatrészhiány előbb-utóbb visszaüt. Továbbértékesítés is nehéz lenne.

Ha lenne ennyim autóra, vennék egy Volvot, ami ugyanezt a kényelmet nyújtja.

2020. máj. 1. 12:19
 6/11 anonim ***** válasza:
#4: most ugye viccelsz? Van 25 misi autóra, de tankolni már nem tudod?
2020. máj. 1. 12:20
 7/11 A kérdező kommentje:

#6 csak vicc volt.

Akkor aki ilyet vesz, annak általában van egy másik autója is?

2020. máj. 1. 12:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem is egy, inkább még vagy három legalább.
2020. máj. 1. 12:29
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire ki vagy tömve pénzzel, akkor azt veszel, ami tetszik, úgyis bármit fenn tudsz tartani. Minden kizárólag pénz kérdése. Viszont akinek van pénze ilyenre, az nem gondolkodik rajta jó vétel-e, főleg nem itt kér tanácsokat, ahol a többségnek 1.3-as Swiftje, meg Astrája van, hanem megveszi, ha nem jön be, ez van, vesz helyette mást.
2020. máj. 1. 12:32
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Apa cégénél volt egy ilyen autó (ettől régebbi kiadás). Utánfutón húztak vele kisebb gépeket amihez nem volt szükség kamionra. Bajok nem igazán voltak vele eléggé jól bírta a strapát. Volt hogy apa hazajött vele és beleültem én is és nekem nagyon tetszett. Hatalmas beltere van,nagy kényelmes ülésekkel és nagyon szép hangja a v8-nak. Fogyasztása 20-30 liter között valahol ahol szimpatikus :) Na jó ők azért nagy súlyokat húztak vele... Nyilván ennyi pénzért nem kérdés hogy megéri-e, egy ferrarit sem éri meg megvenni mégis megteszik mert van annyi pénzük.
2020. máj. 1. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!