Kerestek jelenleg használt autót?
Van egy 30 éves régi dízel mercim amit addig akarok használni amíg ki nem rohad alólam.
Baromság lenne eladni, esztétikailag még van rajta kivetnivaló viszont motorikusan sosem hagyott még cserben.
És sok mindent kicserélgettem rajta az évek alatt.
Szóval így, hogy ismerem az utolsó csavarig szó szerint így elég baromság lenne eladni.
Nekem egy golf 5 van, igaz sokat használom(270ezerKM),de mivel odafigyelek rá, jó állapotban van, és amíg nem esek ki alul ótközben, addig meg is fogom tartani.
Előtte egy skoda fabia 1.4 volt, az nem ment át a forgalmin, így már nem tudom használni. (de néha a garázsban, ha unatkozok, beröffentem.)
Keresek is, meg van is.
Van egy 2012-es BMW X5 40d utazóautónk, amitől most fogunk megválni, 5 évet szolgált, és meguntuk. Nem mondom hogy nem volt vele gond, volt bőven a korához képest, de nem azért, csak nem vagyunk megelégedve a belső tér amortizálódásával. Egészen durva, főleg ahhoz képest hogy újként a sok extrájával ez egy 22 milliós autó volt.
Ennek a helyére keresünk majd 1-2 éves BMW 5-ös 530d vagy 540d touringot, nem kell többet SUV sem, jóval többet fogyaszt, főleg az Autobahnon nagy tempónál.
Amit meg mindenképp megtartunk, az a városi használós kocsink. Kia Cee'd 2015-ből, 1,4 literes benzines szívó. Imádjuk. Amellett, hogy a márkát nem ismerők számára egész meglepően minőségi autó, még van is rá 2 év garancia, és egyébként is az égvilágon semmi baj nincs vele 100 ezer nagyrészt városi km óta. Még az is lehet, hogy veszünk még egyet belőle több extrával, mert egyre többet vezet az asszony, és néha már verekszünk érte. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!