Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi ideig kerestél használt...

Mennyi ideig kerestél használt autót, amíg vettél egyet?

Figyelt kérdés

Én egyelőre egy hónapnál tartok, most kb. képbe kerültem a piaccal, és figyelem mik bukkannak fel. Nem akarom elkapkodni.

Neked mennyi ideig tartott, amíg rátaláltál a megfelelőre?

2020. júl. 28. 22:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

2 évbe és hosszú-hosszú

keresgélésbe.

Végül nem bántam meg és mai napig büszke tulajdonosa vagyok egy veterán korú opelnek :)

2020. júl. 28. 22:19
 2/12 A kérdező kommentje:
Két év az szép. Remélem, nekem nem fog ennyi ideig tartani. :)
2020. júl. 28. 22:20
 3/12 anonim ***** válasza:

Én is két éve keresek, de még nem találtam meg a “megfelelőt”. Ismerősöm példája alapján viszont lehet mindegy, ha megvenném az elsőt, amit a közelembe találok. Felesleges sz.pás az egész. Ő is másfél évig kereste, hogy a legjobbat megtalálja, szaklapokat, mindent olvasott, teszteket nézett, erre vett egy olyan autót, amire azt hitte milyen jót talált, azóta egy év telt el, kb 700 ezer Ft-ba van neki csak eddig a szerviz, és még nincs vége, pedig egy fapados autót vett, márkát nem akarok írni, nehogy felismerjen szegény, ha olvassa.

Szóval lehet vagy egy olcsó, jó állaotú Suzuki kellene nekem is, de a legjobb az új lenne, csak ugye az meg pénzy

2020. júl. 28. 22:25
 4/12 A kérdező kommentje:
Megnézette vásárlás előtt szerelővel?
2020. júl. 28. 22:28
 5/12 anonim ***** válasza:
Hibátlan állapotú volt, az első hetekben nem is volt semmi különös, utána kezdett hirtelen ez meg az szétmenni, csak kicsit nagyobb tételek voltak a végére. Vezérléscsere meg olaj szűrők megvoltak természetesen vásárlás után
2020. júl. 28. 22:31
 6/12 anonim ***** válasza:
Persze nem ijesztgetni akarlak, csak arra érdemes szerintem a leginkább felkészülni, hogy olyat vegyél, amihez olcsó az alkatrész, és ami faék egyszerű szerkezet, motorikusan nem volt panasz a szériára. Pl. Toyotakról nem nagyon hallottam rosszat, azokat meg merném venni 15 évesen is 300 ezer km feletti futással, csak az tart vissza, hogy még mindig eléggé magas az áruk.
2020. júl. 28. 22:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Meg azért hozzátartozik, hogy ismerősöm olyat vett, ami bár megbízható márka, de ha még ettől is jobban belemélyült volna, akkor olvashatta volna, hogy annak a konkrét típusnak már vannak ilyen-olyan betegségei, mondhatni típuson belül nem egy olyan jó széria volt, csak ő azt gondolta, hogy sima szívóbenzin, nem lehet baj vele.
2020. júl. 28. 22:38
 8/12 A kérdező kommentje:
Az ilyen cikkeken túl vagyok, van egy jópár, ami leírja, hogy miből mit érdemes venni, úgyhogy egyszerűen ezekre szűkítettem a keresést.
2020. júl. 28. 22:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Durván 8 hónapomba telt és nem is bántam meg, mert több esélyes is volt és a végére szépen letisztult a kép. Csak tudnod kell, hogy milyen jellemzőkkel és tudással keresel autót és mennyit szánsz rá anyagilag.
2020. júl. 28. 22:59
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
2 hét. Egyszerű benzines, városi cirkálót kerestem 500-800e között. Hármat néztünk meg használtautó szakértővel. Kettő kuka, a harmadik tip top volt. Meg is vettem (750e), nagyjából egy olajcserén kívül semmit nem kell költeni rá, 3 évre visszamenőleg megvannak a szerviz számlái és az előző tulaja nagyon nagy gondossággal kezelte.
2020. júl. 29. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!