Mennyi ideig kerestél használt autót, amíg vettél egyet?
Én egyelőre egy hónapnál tartok, most kb. képbe kerültem a piaccal, és figyelem mik bukkannak fel. Nem akarom elkapkodni.
Neked mennyi ideig tartott, amíg rátaláltál a megfelelőre?
2 évbe és hosszú-hosszú
keresgélésbe.
Végül nem bántam meg és mai napig büszke tulajdonosa vagyok egy veterán korú opelnek :)
Én is két éve keresek, de még nem találtam meg a “megfelelőt”. Ismerősöm példája alapján viszont lehet mindegy, ha megvenném az elsőt, amit a közelembe találok. Felesleges sz.pás az egész. Ő is másfél évig kereste, hogy a legjobbat megtalálja, szaklapokat, mindent olvasott, teszteket nézett, erre vett egy olyan autót, amire azt hitte milyen jót talált, azóta egy év telt el, kb 700 ezer Ft-ba van neki csak eddig a szerviz, és még nincs vége, pedig egy fapados autót vett, márkát nem akarok írni, nehogy felismerjen szegény, ha olvassa.
Szóval lehet vagy egy olcsó, jó állaotú Suzuki kellene nekem is, de a legjobb az új lenne, csak ugye az meg pénzy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!