Mennyi ideig kerestél használt autót, amíg vettél egyet?
Én egyelőre egy hónapnál tartok, most kb. képbe kerültem a piaccal, és figyelem mik bukkannak fel. Nem akarom elkapkodni.
Neked mennyi ideig tartott, amíg rátaláltál a megfelelőre?
Amikor már nem csak a hirdetéseket nézegettem, hanem komolyabban érdekelt egy-egy autó, el is mentem megnézni, az nagyjából 3 hónap volt. Nyár közepén kezdtem el nézegetni az autókat, október 13-án találtam meg a megfelelőt amit meg is vettem.
Csak kimondottam egy adott típus érdekelt. Az elején a legtöbb amit láttam jó nagy csalódás volt. Közel nem olyan állapotban volt, ahogy a hirdetésben fényezték. Vagy a másik lehetőség, hogy már elkelt. De aztán megtaláltam a minden szempontból megfelelőt. Minden szempontból kimagaslóan messze jobb volt, mint amiket addig láttam.
Az első autóm egy viszonylag gyakori típus volt, egy darabig nézegettem a hirdetéseket, megnéztem egyet, nem jött be, utána egy kereskedésbe mentünk, ahol három potenciális jelölt volt, megvettem az egyiket.
A második autóm már elég ritka típus. Egy nyaram ráment kb. Szinte minden megtekintésre érdemes autót láttam a piacon, mire az utolsó, próba szerencse alapon megnézett autó lett a kiválasztott. Baromi nagy szerencsém volt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!