Hányadik alkalommal mentél át a forgalmi vizsgán?
Ne csak szavazzak..
B 5 éve volt, vicces volt mert egy szigorú vb volt, mentünk egy lakóövezetbe parkolni és mindenki aki tehette lelépett elénk, satuznom kellett minden alkalommal :D akkor egy Lada Samara is kihajtott balról, mondta a vb, hogy ez ritka, szóval parkoljunk és dobja a papírt van elintézni valója, beállnék szemből erre lefulladok, újra indítom megint, mondja, hogy kettesbe még a 2.9 benzin Scorpio sem indul el nagyon ez az 1.2 gázos soha nem fog. :D ment az egyes fokozat, kitolattam mondta most vett házat megy ügyvédhez, mondja merre tovább. Elintéztük a dolgokat aztán megyek vissza 30-as táblánál 50-el mondta, hogy igazából nem látta a táblát. Visszaertünk, mondom megbuktam? Azt mondja nem, balesetmentes vezetést pénteken menjek az okmányirodába. :) ez volt a B, volt más is, de az nem volt kérdés.
Elsőre végigcsináltuk a teljes útvonalat + a VB-t el kellett még vinnem egy címre az útvonalon felül, hogy a privát ügyeit elintézze. Utána vissza kellett vinnem a helyi közlekedési felügyelethez, akkor mondta, hogy találkozunk legközelebb.
A hibám: 2x2 sávos úton városban a külső sávban haladtam. Az én sávon útfelbontás miatt megszűnőben volt. Ezért kitettem az indexet, belenéztem a tükörbe, láttam hogy jó 300m-re jön csak mögöttem egy autó, behúzódtam. Senki nem szólt semmit, mentünk tovább. Ma is így csinálnám. Állítólag ezzel zavartam a 300 méterre jövő autót. Állóra le kellett volna fékeznem és csak akkor mehettem volna be a belső sávba ha a tükörben sehol senkit nem látok. Másodikra szerencsére más VB-t fogtam ki, simán meglett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!