Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha koronavírusos vagyok és...

Ha koronavírusos vagyok és ezért nem tudok elmenni a forgalmimra, akkor visszakapom érte a pénzt vagy áttevődik a következő vizsgára?

Figyelt kérdés

2020. nov. 15. 17:30
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Orvosi igazolással lemondható úgy az időpont, hogy elvesszen a befizetett vizsgád. Kapsz egy másik időpontot, de nem kell újra fizetni érte.
2020. nov. 15. 18:55
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Ennyi erővel nekik is írhattál volna egy emilt, akkor tuti választ kapnál.
2020. nov. 15. 19:22
 3/6 A kérdező kommentje:
És ha nincs róla igazolásom, mert nem teszteltem csak megvannak a tüneteim, az elég?
2020. nov. 15. 19:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

:DDD

Nyilván nem. Akinek tünetei vannak, annak (tavasz óta!) az a dolga, hogy maradjon otthon és hívja fel a háziorvosát, hogy az megmondja, mi a teendő - és akkor így lesz is hivatalos nyoma annak, hogy beteg, nem pedig csak szórakozik, mert inába szállt a bátorsága. Hogy van-e szükség tesztre, azt is a háziorvos dönti el, és ha azt mondja, kell teszt, akkor nem kell saját zsebből finanszírozni. De hogy kezdheted egyáltalán azzal a kérdést, hogy "ha koronavírusos vagyok", ha - teszt nélkül - fogalmad se lehet róla, hogy az vagy-e? Gondolom, nem is maradsz otthon, hanem szórod a vírusaidat szanaszéjjel, hadd haljanak meg körülötted minél többen, szarsz rá...

2020. nov. 15. 20:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Orvosi papír nélkül, bemondásra semmit se tudsz elérni.
2020. nov. 15. 23:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyik tanulótársam karanténba került a vizsga idejére, ő visszakapta a pénzét.
2020. nov. 17. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!