Hogyan hatott (vagy hat jelenleg is) a koronavírus a használtautó piacra?
Azt olvastam, hogy a nagyon olcsó, 500e Ft alatti autókra nagyobb lett a kereslet.
A drága autóknál minimális volt a visszaesés.
Nagy mozgás nem volt és nem is lesz, ha szükséged van autóra és van is rá pénzed, akkor vegyél.
#2: Pont erre tippeltem, mielőtt olvastam. Az emberek nekiálltak olcsót venni a busz helyett, a drága meg ugyanúgy megállt, mint az új autó, mert az emberek bizonytalan munkahely-helyzetben nem ugranak fejest hitelbe.
#3: Ebben az árkategóriában némiképp estek az árak, a kereslet visszaesése miatt.
Ha ebben a 3 milliós sávban keresel autót, talán most még jobban is jársz.
Nagy változás nincs, viszont alkudni most jobban lehet, mert sokkal kevesebben vágnak most bele ebben az értékben autóvásárlásba. A kereskedésekben áll a készlet, szeretnének már túladni rajtuk, ahogy magánszemélyek is nehezebben adnak most el. Én is hirdetem az autóm két hónapja, tök más kategória és más ársáv (ritkább oldtimer hobbiautó), de nagyon nehéz most eladni, sokkal nehezebb, mint a vírus előtt volt. Épp ezért ha most besétálsz 3 millió forintnyi készpénzzel egy kereskedésbe, és a 3,2-3,3 milliós autóra teszel ajánlatot a pénzzel a zsebedben, nagyobb eséllyel fognak most rábólintani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!