Melyek a legjobb használt benzines autók 700 ezer forint környékén ? 110-150 lóerő körüliek.
Most egy 65 lóerős tháliám van, 1.5 dci, de nem tudom a dizelt kihasználni. Miért vettem dízelt akkor? Mikor meglett a jogsi, nem néztem mit veszek, csak guruljon és ne legyen annyi hibája mint égen a csillag. Miért akarok 110-150 ló körüli autót? Biztos racsézni akarok! NEM! Nagyon gyenge ez a thália, rettentően rossz vele az előzés és a gyorsulás. Kombit szeretnék következőnek. NEM!! Nem azért kell mert van gyerek vagy ilyesmi, pakolhatóság, és legfőképp azért mert imádom a kombik kinézetét. Fontos hogy az autó jól feküdje az utat, tháliával sokszor halálfélelmem van ahogy billeg. 950kg.... (vezettem egyszer 1,5 tonnás mondeo kombit, mintha odaragasztották volna az úthoz) Egyelőre amikben gondolkodok azok: 1.8 vagy 2.0 Mondeo kombi
Ford focus 1.6
Renault megane 1.6 grandtour
Esetleg Peugeot 407 1.8 vagy 2.0
Legyetek szívesek nem fikázni, hogy minek nekem nagy auto, minek ilyen erős autó 4 hónapos jogsival, fókuszálni a kérdés lényegére!!
fordot, franciát ne
Idősebb korukban ezekkel csaka baj van
valami jappánt vegyél
esetleg skoda vagy a birodalmi népautó valamelyik tiousát
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!