Milyen dízelautót vennél 1M-1.5M között milyen motorral? lehetőleg ami problémamentes.
ennyiből a bmw/audi/merci hármast én kerülném, ennek a keretnek legalább a duplájával gondolkoznék csak el rajtuk, bár még az is lutri kategória sokszor
volvo határeset
a felsoroltak közül a vw/ford/skoda/nissan körül nézelődnék
Leírom de lehet kiröhögsz.
Ennyiből már egy nagyon jó állapotú "keveset" futott 2,5-es 190-es dízel mercit lehet kapni. :)
Kompromisszumot kell kötni mert lomha és nem éppen családi autó de cserébe szökő évente van valami problémája és az sem motorikus hiba.
VAG 1.9 PDTDI vagy 2.0 CRTDI
Attól függ milyen autó kell, megnézném melyik motorral fér bele a keretbe
5-ös én nem röhöglek ki, értem hogy miért ajánlottad ezt az autót és igazad is van csak 30 éves autót már ne vegyen senki.
Kia Ceed 1.6 crdi
Renault Megane III. 1.5 dci
(Problémamentest egyébként ennyiért nem kapsz)
Miért ne lehetne venni egy jó állapotú 30 éves autót????
A töréstesztje a mai napig kiváló (edzett utascella, keresztbeforduló motor frontális ütközésnél).
Baromi kényelmes.
Könnyen szerelhető, olcsón fenntartható, keveset fogyaszt.
Lomha de simán használható, feltudja venni a forgalom ritmusát.
Én már belepakoltam 150e km körül és nem volt gond azzal, hogy felvegyem a forgalom ritmusát.
Azért az sokat elmond az autómról, hogy bontatlan 1,4 millió km-es motor ketyeg benne mai napig szépen.
Vizet nem eszi, olajat nem eszi, 5,5 - 6 liter között fogyaszt.
Egyedül az adagolója nem a sajátja már.
Én értek a szereléshez, ezért nekem inkább egy 30 éves autó kell mint egy mai modern teleb*szva 50 érzékelővel.
Ebben még motorvezérlő elektronika sincs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!