Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Inkabb nagy autoval vagy kis...

Inkabb nagy autoval vagy kis autoval erdemes kezdeni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnem elkezdeni a gyakorlati oktatast B kategoriara. Hallottam, es logikusnak is tunik, hogy ha nagy autoval tanitanak meg, akkor konnyebben fogsz parkolni, vezetni egyedul, hiszen a bonyolultabb dolgokat egy szakkepzett ember megtanitotta neked. Az is teny viszont, hogy konnyebb eloszor kisebb autoval menni, majd ha azt megszokta az ember akkor konnyebb lesz nagyobb autoval is menni, mert akkor mar csak arra kell figyelni hogy nagyobb. Kezdoknek nyilvan sokat elvesz a figyelmebol az index, elindulas, benezes utcakba stb..

Szerintetek jobb kisebb autoval (Yaris, Ignis, Stb..), vagy inkabb jobb hosszabb, nagyobb autoval kezdeni? (A nagyobb alatt inkabb a szelesseget es a hosszusagot ertem)

#Nagy auto
2020. nov. 9. 09:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kisebb autót mindig könnyebb vezetni. Akár tanuláskor, akár gyakorlott sofőrként. Elvi különbség viszont nincs egy kisebb és egy nagyobb autó között. Ha könnyebb tanfolyamot és vizsgát akarsz, válassz kisebb autót!
2020. nov. 9. 09:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem választás kérdése nagyrészt. Én örültem, hogy egy nagy Renault sedannal elvállalt egy oktató.

Kisebb autóval könnyebb minden egyébként. Parkolni is jobb városban, mert nem mindegy, hogy 80-100 cm-el rövidebb a kisautó. Könnyebben befordítod kéz autó közé is.

2020. nov. 9. 09:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

kis autót válassz, ha lehet. Ha nagy vállal, akkor azzal menj, ne sopánkodj az oktatónak.

Kis autó kis probléma.

2020. nov. 9. 10:05
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Nagy autó , gyenge motorral
2020. nov. 9. 10:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne válogassál, amint lesz szabad oktató, menj.

Ha valamiért van választási lehetőséged, azt nézd meg, hogy melyikben jobb a kilátás.

2020. nov. 9. 11:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értelmezem, te leszel az oktató és azt kérdezed, hogy milyen autót vegyél az oktatáshoz. Igazából a keret adja meg. Szerintem közepes méretű, éppenhogy elég erős motorral szerelt autó a legmegfelelőbb erre.
2020. nov. 9. 12:39
 7/8 anonim ***** válasza:
35%
Naggyal, mert ha friss jogsival felcsavarodsz egy fára, akkor könnyebben túléled. Továbbá, aki el tud vezetni egy nagy autót, az egy kicsit is, míg fordítva ez nem feltétlenül igaz.
2020. nov. 9. 15:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Engem egy 20 éves suzuki swifttel tanítottak. Előnye az volt, hogy mivel teljesen fapados, semmi segítő funkció nem volt benne, így tényleg én vezettem az autót és nem pedig az autó saját magát.

Hátránya is volt azonban eléggé, mert mivel egy ilyen kis járgányt kb bármilyen parkolóhelyre be lehet préselni, miután saját, nagyobb autóm lett már bizony megszenvedtem az elején a parkolási manőverekkel.

2020. nov. 9. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!