Most szeretnék nekiállni a motorjogsniak, és az A1 vagy AK között gondolkozom. Szerintetek melyiket érdemes megcsinálni?
Az AK-t csak 18 éves korodtól kezdheted el letenni.
Az A1-t már csinálhatod, de én a helyedben inkább megvárnám a 18. szülinapodat... :)
Aztán ha meglesz a jogsid, még mindig ott a lehetőség, hogy 125-ös motorod legyen, sőt én személy szerint azt ajánlom neked, érdemes bejárni a létrát a legaljáról, de 125ösnél kisebbet nem érdemes venni...
Amúgy milyen motort tervezel venni?
Van édesapámnak egy motorja a garázsban,amit már sajnos nem tud használni,mert nincs ideje.
Egy Honda CM 125.
Ezért is akarok vizsgát tenni,mert van motor,tehát (még) nem tervezek venni.
1. vagyok:
akkor szerintem az A1 tökéletes lesz, és utána majd 2 é múlva ha nagyobbat akarsz, lerakod A korlátlanra, utánképzéssel.
1 vagyok ismét:
ha megcsinálod az A1-t utána 2 év múlva csinálhatsz A korlátlant, és csak a gyakorlatot kell megcsinálnod, de ez csak akkor él, ha már 2 éve megvan a kisebb jogsid (A1/AK)
Melyik iskolában fogsz tanulni?
jó az az iskola, de nem a legolcsóbb...
próbáld esetleg a favoritnál, vagy a volánnál..
centrum megint ne mert az drága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!