Autó vagy motor fenntartása olcsóbb?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy mit drágább tartani, autót vagy motort?
Lenne néha (amikor már lehet) Román utazásom, ha jól tudom, akkor motoron nemkell útdíj??
Természetesen tudom, hogy nem mindegy, mivel hasonlítunk, tehát:
Vegyünk például egy 2006 -os Mazda 6-ost, vagy ugyanilyen focus, h astra stb, meg például egy Suzuki DRZ 400-at, esetleg Yamaha XT 660, Honda CB500F-R stb, A2 Motoros jogosítvány lenne.
2020. nov. 4. 16:30
21/25 A kérdező kommentje:
Meg ha már egyszer motort veszek, ne láncfűrész hangja legyen. A yamaha XT660-nak pl nagyon szép öblös hangja van
2020. nov. 5. 10:24
22/25 anonim válasza:
hát az xt meg a drz egyik sem az instanthalálmotor, van benne tartalék ha előzni kell és jól is gyorsul, de teljesen kezelhető még egy kezdőnek is, lehet azzal ésszel közlekedni
23/25 anonim válasza:
és még jóval strapabíróbb is mint egy senda
24/25 A kérdező kommentje:
Pontosan. Tudom, hogy meg van a varázsa, de nem szerelni akarom, hanem motorozni. Szerelje a szerelő (ami komplikált) Tudom, hogy azt mondják, aki erősebb motort vesz az nem állja meg, hogy ne nyomja, de itt nálunk ha nyomod akkor kb kiszakad a kerék az úttól. Ezért szeretnék ilyen enduro félét, ami kicsit jobban bírja a strapát
2020. nov. 5. 12:09
25/25 3 napos mákos lecsó válasza:
Nem, nem vagyok motoros :)
(szarkazmus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!