Autó vagy motor fenntartása olcsóbb?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy mit drágább tartani, autót vagy motort?
Lenne néha (amikor már lehet) Román utazásom, ha jól tudom, akkor motoron nemkell útdíj??
Természetesen tudom, hogy nem mindegy, mivel hasonlítunk, tehát:
Vegyünk például egy 2006 -os Mazda 6-ost, vagy ugyanilyen focus, h astra stb, meg például egy Suzuki DRZ 400-at, esetleg Yamaha XT 660, Honda CB500F-R stb, A2 Motoros jogosítvány lenne.
2020. nov. 4. 16:30
11/25 A kérdező kommentje:
Ahham. Igen, azt gondoltam, hogy a drága dolgok a védőfelszerelés, gumik, esetleg minőségi féktárcsák
2020. nov. 4. 19:10
12/25 A kérdező kommentje:
De hidd el, sok embernek nem hobbi a motorozás, valaki letette mind2 jogsit, vett egy motort és azzal csinàl mindent, 1 percet sem vezetett autót a jogsi után.
2020. nov. 4. 19:11
13/25 anonim válasza:
Vannak ilyenek, de nem ez a jellemző...
14/25 A kérdező kommentje:
Én is ilyen lennék egyébként. Sajnos nem tehetem meg hogy mind2 legyen, nekem a motor bőven elég.. Jobb mint a bicikli nyáron :D
2020. nov. 4. 19:29
15/25 3 napos mákos lecsó válasza:
Szerintem ha még nincs semmilyen jogsid akkor ne egyből A2-re ülj. Ajánlanám, hogy járd végig 50-estől a lépcsőket. Gondolj csak Szabyest. És hiába mondod, hogy óvatos leszel... Nem tudsz óvatos lenni egy A1-es motorral sem csak úgy.
16/25 A kérdező kommentje:
Óvatos leszek. Nem vagyok milliomos hogy évente másik motort vegyek. Azt meghagyom a pestieknek. Szabyest megtehette volna, én nem. És itt le is zárnám a lépcsőket.
2020. nov. 5. 09:54
17/25 A kérdező kommentje:
Mellesleg a simón 120 kilóval elég gázul néznék ki. Mivel nagy darab vagyok, ezért is nézem a2 ből a legerősebbeket
2020. nov. 5. 09:55
18/25 A kérdező kommentje:
Magasság is 185
2020. nov. 5. 09:57
19/25 3 napos mákos lecsó válasza:
Egy 70-es AM6-os Derbi Sendan már annyira nem néznél ki gázul. De te tudod, csak azt sajnálom, hogy ha meghalsz akkor nem tudja majd senki felhasználni a szerveidet.
20/25 A kérdező kommentje:
Ezért hiába jössz ide. Apám is balesetezett motorral, benned kell legyen, hogy bármikor történhet valami. De attól nem fogok fosni. Tudsz valami normális választ is adni? Nyilván azért van annyi motoros mert mind meg akar halni. Te pedig nem vagy motoros.
2020. nov. 5. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!