Napjainkban is még működik a vizsgabiztosok lefizetése?
akkor igen!
Nem arra hajazok hogy kenőpénzzel menjek át, csak ha majd a vizsgára kerülök, akkor mire számitsak az oktató részéről.
Nem tudom manapság hogyan zajlik, de ismerős kb 10 éve - az oktató unszolására - adott a vizsgabiztosnak pénzt. Tehát az oktató mondta, hogy X. vizsgabiztosnak Y összeg a "tarifája". De az oktató ebből nem kapott, de persze különböző mondvacsinált okokkal vetetett pót órákat, az meg az ő zsebébe ment, mivel számlát nem adott róla.
Amikor én szereztem a jogsit 1999-ben, akkor még nem volt ilyen lefizetéses rendszer, és tényleg az ment át, aki tudott vezetni, vagy az X.-edik pótvizsga után valahogy átment.
A vizsgabiztos pedig abba köt bele, amibe akar. Össze lehet szedni a strigulákat is, vagy egyszer valamelyik kerékkel rámész a felező vonalra, körforgalomban szerinte nem elégszer néztél oldalra, egy szerinte elegendő helyre 2 autó között meg sem próbálsz beállni, hanem másik helyet keresel, stb, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!