Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Napjainkban is még működik a...

Ultraboy kérdése:

Napjainkban is még működik a vizsgabiztosok lefizetése?

Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy már felszámolták a korrupciót, de kiváncsi vagyok ti mit mondtok
2020. nov. 2. 23:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%
Soha sem működött. Két dologra volt jó: a tanuló megnyugodott és az oktató pénztárcája vastagodott.
2020. nov. 2. 23:16
 2/12 anonim ***** válasza:
23%
Azt senki sem tudja, hogy mikor csúsztat oda pár forintot de amúgy meg ha valaki jól csinálja, akkor úgy sem lesz amibe beleköthet, tehát át fog menni.
2020. nov. 2. 23:29
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
Ha fizetni kell hogy átmemj az baj, nagy baj. Bárkiben kárt tehetsz! Nem atomfizika, tanulj meg vezetni, ne a lefizetésen gondolkoZz.
2020. nov. 3. 00:13
 4/12 anonim ***** válasza:
55%
igen, működik.
2020. nov. 3. 06:32
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
sajnos működik
2020. nov. 3. 08:54
 6/12 A kérdező kommentje:

akkor igen!

Nem arra hajazok hogy kenőpénzzel menjek át, csak ha majd a vizsgára kerülök, akkor mire számitsak az oktató részéről.

2020. nov. 3. 10:30
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom manapság hogyan zajlik, de ismerős kb 10 éve - az oktató unszolására - adott a vizsgabiztosnak pénzt. Tehát az oktató mondta, hogy X. vizsgabiztosnak Y összeg a "tarifája". De az oktató ebből nem kapott, de persze különböző mondvacsinált okokkal vetetett pót órákat, az meg az ő zsebébe ment, mivel számlát nem adott róla.

Amikor én szereztem a jogsit 1999-ben, akkor még nem volt ilyen lefizetéses rendszer, és tényleg az ment át, aki tudott vezetni, vagy az X.-edik pótvizsga után valahogy átment.

A vizsgabiztos pedig abba köt bele, amibe akar. Össze lehet szedni a strigulákat is, vagy egyszer valamelyik kerékkel rámész a felező vonalra, körforgalomban szerinte nem elégszer néztél oldalra, egy szerinte elegendő helyre 2 autó között meg sem próbálsz beállni, hanem másik helyet keresel, stb, stb.

2020. nov. 3. 12:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Párom 1,5 éve volt neki konkrétan megmondták hogy tejelni kell.
2020. nov. 3. 13:21
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát!
2020. nov. 3. 16:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Működik persze. Én 50k-t fizettem biztos ami biztos. De mondjuk tudtam vezetni is.
2020. nov. 16. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!