Van olyan hely ahol az utánképzés csak annyi hogy fizetnek és berakják valami csoportos beszélgetésre? Szegeden állítólag így megy,de nem utazna ismerős Győrből oda feleslegesen.
Nem véletlenül szokták felhívni a figyelmet arra, hogy az utánképzést minél hamarabb, az eltiltás ideje alatt ajánlott elkezdeni, mert több hónapos a várakozási idő.
Megkerülni nem igen lehet, dokumebtumokat iktatnak a képzésről, nem csak annyi, hogy adnak egy papírt...
Felsoroltál fél tucat szabalysértést, plusz a többi, amit nem említettél.
Tehát az illetőt nem érdekli a szabalyok betartása, ezt csak megerősíti, hogy az utánképzés alól is a kibúvót keresi.
Arra vigyázzon, mit mond a pszcihológusnak az elbeszélgetéseken, ki tudja az mit ír le...
Ezek a szabalyok nem hulyesegek, de tudom, hogy a cegek hajszoljak bele a szabalysertesbe a dolgozokat.
Az utankepzest nem lehet megkerulni, van es kesz.
A legjobb megoldas, hogy tobbet ne kelljen ilyennel foglalkozni, hogy ha munkahelyet valt.
Tudom tudom, nincs munka...
De van! Nagy munkaero hiany van ezen a teren is.
Persze, minden ceg ugyan ilyen.
Nem, nem minden ceg, de termeszetesen mindig lesz kifogas amiert inkabb majd tobbet megy mint szabad, vagy gyorsabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!