OPEL Astra G 1.6 1999. Motorkód:X16XEL. MAP szenzor hibát dob ki a gép. Vajon miért?
Sziasztok, olyan problémával fordulnék hozzátok hátha ti tudtok benne segíteni. A probléma a következő, van egy G-s astrám, ami cseszettűl ette az olajat, így tömítést és gyűrűzést cseréltem rajta. Össze raktam a motrot, vissza a helyére és jöhetett az indítás. Ahogy elfordítottam a kulcsot és próbálnám indítani csak hajt a motor de semmi (az önindító működik), nem indul. Rá kötöttük a mindent megmondó renszerünket, és ő a P0105-ös hibát dobta ki, azaz MAP szenzor hiba. Ilyenkor mi lenne a teendő? Le lettek ellenőrizve a csövek is, nincsenek eldugulva, és nem éertem, hogy ez most akkor mi lehet.
Ha bármi kérdés felmerülne, nyugodtan kérdezzeteket, megpróbálok mihamarabb válaszolni rá.
Válaszotokat/segítségeteket előre is köszönöm és hálás leszek érte! :D
Ha az olajfogyasztás matt gyűrűzted meg, akkor lehet hogy jobb is ha nem indul be.
Mert az új gyűrűvel jobban fogja enni az olajat, amíg nem kopik össze a hüvellyel, ami több 10 ezer km is lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!