Mi az értelme ilyet csinálni egy ilyen kocsival?
Ma láttam egy második generációs Ignist, teljesen gyári, vagyis semmi spoiler, de a tuning kipufogódob ott üvöltött alatta.
Az ilyennek mi értelme, hogy egy amúgy sem sportos kocsival ilyet tesznek?
Minek a szavazás?
De tényleg?
Te magad is tudod, hogy így egyben az összes. Van az a szint, ahol ez menő
Fiatalság,bolondság.
Mikor fiatal voltam én is kifurtam a 125-ös libakergetőm kipufogóját.
Számomra 10 lóerővel és 600 köbcentivel nagyobb lett.
Már elmúlt.
Nincs értelme, de a te szavazásodnak se.
Úgy hogy egálba vagy ezekkel.
Én azt bírom, mikor egy kommersz 1.4-es kombira teszik fel a malomkő méretű felnit gumihártyával, hátra az utóagos kínai vasalódeszkát, meg teleaggatják "sport" matricákkal. A gagyi ledes helyzetjelző már-már kötelező elem az ilyen autókon.
Egy kombi pont hogy a praktikumról szól, mint a sportosságról. Ha valakinek tényleg sportos, de utcai széria autó kell, az vegyen valami 3 ajtóst, erős motorral! Ja, hogy ez egész csak a külsőségekről szól és kell a cipekedéshez, akár 3 gyerekhez a kombi?! Szánalmas, mikor valaki többnek akarja mutatni az autóját, mint ami valójában. Ugyan ez a véleményem, mikor 3 hengeres 1000-es új autóknál gyárilag van dupla kipufogóvég. De mikor az ember alánéz, csak az egyik van bekötve, a másik csak egy csődarab a lökhárítóhoz rögzítve a látvány kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!