Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Francia autók megítélése...

Francia autók megítélése miért lett rossz? Melyik motorok miatt? 1.5 dci tudom nem a megbízhatóság csúcsa.

Figyelt kérdés
Azért se értem, mert van 2 Renault családban egyik 37 éves másik csak 10, de már ebbe is 890e km van és semmi komoly baja nem volt egyiknek se. Mellesleg Master III 2.3 dci.
2020. okt. 30. 10:52
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Peugeot látom többen írtátok, hogy vannak elektromos furcsaságok. Azért az érdekes, hogy az ablaktörlő csak úgy működik, ha le van véve a fényszóró. Renaultnál is előszoktak jönni ehhez hasonlóķ? Konkrét példa érdekelne. Nekem azért fura, mert szerencsére ezeket miénk eddig megúszta.
2020. okt. 31. 09:55
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a 206 os (ablaktörlő).

Már csak másodlagos a peugeot, egy 2012 és renault scenicem van. Motorikusan, mechanikailag rendben van. Viszont évi 2x kell legalább menni szerelő hoz a kézifék kel. (megszakad a kábel, kézifék motor hiba, csatlakozó csere...

2020. okt. 31. 20:19
 23/24 A kérdező kommentje:
Mennyi km van scenicbe? Hármas scenic? Csak azért kérdezem, mert nézegettük mi is, hogy elég tágas és jó vételnek tűnik. Benzines vagy dízel a tiéd? Elektromos kézifék sajnos szinte minden kocsiban megadja magát elég korán. Mondjuk az évi 2x az elég durva, köszi az infót.
2020. okt. 31. 21:43
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy 2007 év végi 207 1.4 benzines volt (75 le). Semmilyen elektromos hibáról nem tudok beszámolni, 4 évig használtam, a tankolason kívül volt egy klíma tisztítás, néha egy egy izzó csere, új akksi és egy generátor- és vezérműszíj csere. Az új tulaj is elégedetten használja tovább az immáron 13 éves autót.
2020. nov. 1. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!