Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik benzinkúton tankoltok?

Melyik benzinkúton tankoltok?

Figyelt kérdés
Ugyanoda jártok (ez esetben miért pont oda?) vagy ahogy alakul? Van kedvelt vállalat?
2020. okt. 28. 13:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
97%

Általában Shell, néha OMV.

Mindig ugyanazokra a kutakra járok, mert azok esnek útba és olcsóak is. Még érdekesség, hogy rendszeresen ingázok Pécs és Budapest között. És szinte mindig Budapesten tankolok, meg jó 10-15Ft-tal mindig olcsóbb literenként mint Pécsen.

2020. okt. 28. 15:35
 12/16 anonim ***** válasza:
97%
Legtöbbször MOL, mert ott gyakoribb az lpg mint a többi kúton. Benzint meg ott tankolok ami útba esik.
2020. okt. 28. 16:55
 13/16 anonim ***** válasza:
96%
OMV mert a környéken az a legolcsóbb. De ha úgy alakul hogy az otthonomtól távol kell tankolni akkor ami jön. Annyi fontos nekem, hogy valamelyik neves hálózat legyen (OMV, Shell, MOL) és ne valami noname maszek.
2020. okt. 28. 20:00
 14/16 anonim ***** válasza:
95%

Van a közelben omv, mol és auchan. Többnyire az auchannál tankolk 98ast.

[link]

2020. okt. 28. 21:11
 15/16 anonim ***** válasza:
95%

Laborban dolgozom, így kicsit szakmai szemmel is tudtam figyelni a videót. :)

Nincs ebben semmi meglepő. Az Auchan nem olajipari cég. Nem fog saját üzemanyagot gyártani, hanem megveszi. Nyilván nem fognak Kambodzsából, vagy isten tudja honnan hozatni, ha ott van helyben Batta. És a közhiedelemmel ellentétben, mikor megjön a tartálykocsi, nem a zöldséges osztály árufeltöltője fog kiszaladni betölteni az adalékot. Nem tudom az Auchan árbevételének hány százalékát teszi ki az üzemanyagok eladása, de nyilvánvaló hogy nem ez a fő profiluk. Nem éri meg nekik ezzel szórakozni, seftelni.

Azért nem tankolok Auchannál, mert Pécsen eleve nincs. Mikor Budapesten járok, tankolhatnék ott, de csak ezért kitérőt nem fogok tenni. Jó nekem a másik útba eső kút is.

2020. okt. 29. 08:11
 16/16 anonim válasza:
58%
95%-ban OMV, én Zala megyében élek, és úgy tudom, hogy itt a 3 határ menti megyében (Zala, Vas, Győr-Moson-Sopron) az OMV az osztrák finomítóból kapja az üzemanyagot, és az jobb minőségű, mint a magyar. Egyébként tankoltam 1-2-szer Shellen itt ahol élek, meg kipróbáltam magán kutat is, akik a MOL-tól veszik az üzemanyagot, és fogyasztásban is tapasztaltam pár deci különbséget, meg mintha finomabban is járna a motor az OMV-ssel, úgyhogy lehet, hogy placebo, lehet, hogy nem, nagy többségben sima OMV 95-öst tankolok, 2-3 havonta teszek bele egy tank 100-ast, csak a lelkem megnyugtatása érdekében (egyébként itt ennél sem fogyasztásban, sem teljesítményben nem veszek észre különbséget). Hát ha hosszabb útra megyek, akkor meg nyilván, ahogy fogyóban vagy. Egy 2006-os 1.2-es benzines Fiat Puntom van.
2020. nov. 13. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!