Melyik benzinkúton tankoltok?
Általában Shell, néha OMV.
Mindig ugyanazokra a kutakra járok, mert azok esnek útba és olcsóak is. Még érdekesség, hogy rendszeresen ingázok Pécs és Budapest között. És szinte mindig Budapesten tankolok, meg jó 10-15Ft-tal mindig olcsóbb literenként mint Pécsen.
Van a közelben omv, mol és auchan. Többnyire az auchannál tankolk 98ast.
Laborban dolgozom, így kicsit szakmai szemmel is tudtam figyelni a videót. :)
Nincs ebben semmi meglepő. Az Auchan nem olajipari cég. Nem fog saját üzemanyagot gyártani, hanem megveszi. Nyilván nem fognak Kambodzsából, vagy isten tudja honnan hozatni, ha ott van helyben Batta. És a közhiedelemmel ellentétben, mikor megjön a tartálykocsi, nem a zöldséges osztály árufeltöltője fog kiszaladni betölteni az adalékot. Nem tudom az Auchan árbevételének hány százalékát teszi ki az üzemanyagok eladása, de nyilvánvaló hogy nem ez a fő profiluk. Nem éri meg nekik ezzel szórakozni, seftelni.
Azért nem tankolok Auchannál, mert Pécsen eleve nincs. Mikor Budapesten járok, tankolhatnék ott, de csak ezért kitérőt nem fogok tenni. Jó nekem a másik útba eső kút is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!