Városba van értelme az erős autónak?
Sokszor látni a városban pl. anyucikat nagy teljesítményű autókban vagy SUV-okban.
Városban ki lehet használni az erős autót? 150-200 lóerőt ki lehet huzatni ott?
Vagy ez inkább a villantásról szól, hogy mutassák, hogy ők vagy a férjük meg tudják venni, és egy kisautó is elég lenne nekik?
"Az irigység beszél sokakból csak... De még ha neki van is rávalója is sajnálja a másiktól... Ilyenek sajnos a magyarok, illetve az ember."
Aham, tehát ezért vettem bő 9 millióért hagyományos, áramvonalasabb építésű autót, mert nem lett volna pénzem egy Dusterre, Vitarára vagy hasonlóra... És azért ráz ki a hideg is ezektől a feleslegesen nagy bódéktól, mert irigy vagyok... Biztos igazad van, csak én nem tudok róla.
Nem (feltétlen) irigység a kérdező részéről.
A SUV-ok létjogosultságát vonta kétségbe, nem a drága autókét.
Kisebb autó is lehet 30+ millió, ahogy használt X5-öt is kapsz 6-ért olyat, ami nem is ronda.
12-es!
Valószínűleg nem Duster-re vagy Vitara-ra gondolt a kérdező, hanem olyan autókra (X5, X6, X7, Q7, GLS, Cayenne), amikhez nyugodtan odarakhatsz egy 4-5x-ös szorzót a 9 millió elé.
"Anyukám is több száz lóerős az autója, de nem a pesti forgalomban használja ezt ki"
Nyilván van ilyen is, a kérdés, hogy ez a tipikus vagy a kivétel?
Egyébként van másik magyarázat is, hogy azért veszi meg a férj a nagy autót a nőnek, mert akkor ha karambol van, akkor a másik hal meg, nem a bumszli autós.
Egy kis városi autóval mások lennének az erőviszonyok, ezért vezet anyuka tankot inkább.
Mindig röhögök ezeken, beleül az anyatankba, és megallítja a forgalmat mindkét irányból, mert neki 2 sáv kell a közlekedéshez, fogalma sincs mekkora az autó, jobb oldalon minimum 2m távolságot tart, így mikor leparkol akkor is blokkolja a forgalmi sávot.
Ha biztonságot akar vegyen egy kis Volvot. Városban csak hátránya van a nagy autónak.
Mi a baj a suvokkal? Magasan ülsz sokkal jobban átlátod a forgalmat. Nem is beszélve arról hogy milyen szar utak vannak az országban. Sokkal jobban kezeli az úthibákat mondhatni nem is érzed. Ha bele mész egy gödörbe nem szakad ki a futómű, nem reped meg a felni.
Én meg egy hiluxal járok Budapesten mert nekem ez tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!