Egyébként lehet mondani, így sufni úgy sufni, a kb 30%-os teljesítmény növekedés, a blokk megbontása nélkül, szerintem magáért beszél. A 100 lóerő elérése meg csak pénz kérdése szerintem. Ha pl a blokk is erősített, egy turbóval akár többet is el lehetne érni. De persze ezt csak elméletben mondom, ahoz mindenbe is bele kéne nyúlni, annyit meg nem ér.
2020. okt. 28. 14:02
12/23 A kérdező kommentje:
Viszont ebben vitát nem szeretnék nyitni, mindenkinek más az álláspontja, más a fontos neki, én eredetileg csak egy technikai információra voltam kíváncsi. Akik azt mondják, hogy egy 25 éves autó leélt meg szar, azt az ellenkezőjéről úgy sem fogom meggyőzni és nem is szeretném. Neki az új autók számítanak jónak, akkor vegyen olyan és legyen vele boldog.
2020. okt. 28. 14:05
13/23 anonim válasza:
Nekem is van egy pont ilyen golfom, f@sza állapotban. Eszembe nem jutna azt "tuningolni"... tudomásul kell venni hogy ez ennyi, 60 lóerő ( vagy még annyi se). Van 120 lóerős Chevroletem is, de azt is inkább gyári állapotában akarom használni. Semmi értelme elb@$zni egy megbízható kocsit. 100 lóerő kell? Vegyél egy olyat! Közel 60%-os teljesítménynövekedést akarsz gyári blokkal... húzd ki a biliből a kezed..
Üdv, egy 17 éves tunnerjóska voltam😂
2020. okt. 28. 14:59
14/23 A kérdező kommentje:
Egyébként ez így igaz aláírom🤔
2020. okt. 28. 15:03
15/23 D. Brasco válasza:
"Egyébként lehet mondani, így sufni úgy sufni, a kb 30%-os teljesítmény növekedés, a blokk megbontása nélkül, szerintem magáért beszél"
Ja...magáért.....főleg ha ezt ugy sikerült elérned,higy SZERINTED ez meg az ennyi meg annyi lovat ad......most tenyleg,van erről valamilyen hivatalos méréed,vagy csak úgy mondod bele a nagy világba ezt a sok baromságot?!?
2020. okt. 28. 15:12
16/23 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne róla mérésem, akkor nem mondanám. A szívó és kipufogó oldal átalakítása után lett egyszer mérve, az 69,9 lóerőt mutatott. Külön a szívó-kipu nem lett, azt csak érzésre mondom, hogy kb ugyan akkora volt a változás mindegyik után.
2020. okt. 28. 15:19
17/23 A kérdező kommentje:
A szoftveres után állítások után nem emlékszem pontosan mennyi, 78 ló körül volt.
2020. okt. 28. 15:25
18/23 D. Brasco válasza:
Szoftveres állítás......áruld már el mit tudtatok állítani egy ilyen harmatgyenge,minden féle tartalékot nélkülöző motoron szoftveresen?!?!Mindezt úgy hogy az +10lovat hozott......nem tudom milyen padon mértétek azt az autót,de jól átbaxtak az biztos,mert +10lovat egy ennyire gyenge autonal még egy tervezett/számolt rendszer sem nagyon tud hozni.......de javaslom boritsal bele spurit meg egyéb ilyen fogyasztas csökkentő,de teljesitmeny növelő csodaszert,aztán az aszfaltot is feltépi majd......meg ha elegge hiszel a placebóban ad 20lovat.
2020. okt. 28. 15:42
19/23 A kérdező kommentje:
Befecskendezésen lett egy minimális állítva, valamint az előgyújtás lett eltolva, viszont csak 100-as benzinnel üzemeltethető emiatt.
2020. okt. 28. 15:46
20/23 A kérdező kommentje:
Egyébként ha a pad átb@szás lenne, akkor ott a 0-100 gyorsulás. Hivatalos adatok szerint ennek az autónak a 0-100 gyorsulása 15,9mp. Én ezzel (elég sok mérést követően) gyári állapotban 15,5 öt tudtam kihozni. Jelenleg 11,7mp a legjobb amit mértem. (Ugyan azon a helyen, kb hasonló időjárási viszonyok mellett.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!