Golf 3 1.4 -es motorba, milyen másik motor vezérműtengelye passzol, amivel nagyobb teljesítményt lehet elérni?
Figyelt kérdés
Mint pl. 1.9tdi-be szokták az 1.9sdi vezérműtengelyét belerakni.
AEX motorkódról van szó.
Előre is köszi!
2020. okt. 27. 22:45
21/23 D. Brasco válasza:
Összefoglalva:valamilyen(mert erről kb semmi nem derült ki)szívó meg kipufogó oldali tuninggal,a befecskendezésen állítva(wtf?!?!),meg az előgyújtást odatekerve(lol...egy 10:1-hez sűrítési viszonyú autónál) ..........szóval ezek mond hoztak bő 20paripát,illetve a gyári 15.9-es gyorsulásból 4.2-őt javitva most 11.7alatt tudja......haver tényleg menjél azt csináld meg inkább a házi feladatot,az hasznosabb lesz......vagy ne igyál ennyit......
22/23 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam hogy a sűrítési viszony is növelve lett (hengerfejből lett leszedve) a szívó oldalon új szívó sor van kipolírozva, direkszűrővel. A kipufogó oldalon hengerenkénti leömlő, 50 es rendszer, két átmenő dobbal.
2020. okt. 28. 16:30
23/23 A kérdező kommentje:
Nem azért hoztam létre a kérdést, hogy győzködjek mindenkit, csupán érdekelt valami. Én örülök neki magamban, hogy sikerült elérnem ennyit és kész.
2020. okt. 28. 16:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!