Milyen benzinkutas szolgáltatásokat szoktatok használni?
Figyelt kérdés
Nyilván a tankolás egyértelmű. Ezen kívül igénybe vesztek mást? Gondolok itt fáradt olaj leadásra, keréknyomás ellenőrzésre, vagy bármi másra.2020. okt. 26. 14:33
1/13 anonim válasza:
keréknyomás, évente egyszer hűtővíz-fagyáspont mérés, és megkérem ne mossa le a szélvédőt.
3/13 anonim válasza:
- Fáradt olaj leadás (ha éppen be tudják venni mert sokszor csak megkocsikáztatom az olajat)
- Autópálya-matrica vásárlás
Autópályán:
WC, enni és innivaló vétel.
(Tudom, hogy marha drága de amikor az ember több száz km-ert utazik akkor nem fogok még lemenni keresni egy falut ahol kapok olcsóbban egy hideg üdítőt.)
4/13 anonim válasza:
Ha az embernek nincs kertes háza, akkor praktikus a bedobós porszívó egy kis takarításra.
5/13 anonim válasza:
Illetve az autómosó sem haszontalan, ha valaki nem szereti saját kezűleg csinálni.
6/13 anonim válasza:
Tankolás, autómosó és nagyritkán keréknyomás mérés. Általában otthon ellenőrzőm a nyomást hideg guminál(mert úgy kell). Meg hosszú út után, ha nagyon nincs sehol kaja, akkor veszek egy szendvicset.
7/13 anonim válasza:
Semmilyet.
Olajat szervizben cseréltetek. Keréknyomásokat kiírja az autó + van itthon kompresszorom + nyomásmérőm. Mosni itthon kézzel szoktam. Tankolni is magam tankolok, mindig elhajtom a kutast.
8/13 anonim válasza:
Keréknyomás, szélvédőt majdnem mindig lemosom, teljes mosás is 95%ban benzinkúti önkiszolgáló mosóban zajlik nálam (OMV). Továbbá rendszeresen veszek kávét náluk, néha szendvicset vagy valami innivalót is. Útdíjat is ott fizettem mindig, a koronavírus vitt rá arra, hogy mindent online kezdtem el fizetni, már az útdíjat is.
10/13 anonim válasza:
üzemanyag, adblue, wc, kerékfújó, kézi mosó, matrica, kávé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!