Első autó vétel előtt állok (használt) mi ennek a menete? - Találok egy megfelelő autót elmegyek megnézni. - Úgy gondoltam neten keresve találtam szolgaltatásokat akik hozzá értők,átnézi.Lehet érdemes lenne időpontot egyeztetni és így menni.
-ha a kocsi megfelelő hogy megy tovább?
-fizetés hogy zajlik kp vagy utalás?
(Úgy tudom elképzelni lefoglalózni,majd bankba utalva és utána átvenni,vagy nem ez a menet?)
Biztosítás stb intézése?az nélkül el lehet hozni?
Érdekelne ki hogy csinálta.
Kpba?
Összegbe mennyi volt?
Hogy most kp-ban vagy utalva fizetsz, megegyezès kèrdèse szerintem. Magasabb összeg esetèn az utalás talán reálisabbnak tűnik.
Mi múlt hèten vettünk autót, maga embertől, szintèn kp-re (430e). Egyeztettünk időpontot, elmentünk megnèztük, előttük próbakörre. Másnap mentünk vissza èrte, foglalót nem kèrt (felajánlottuk).
Másnap megírtuk az adás-vèteli szerződèst, hazavittük. Otthon egyből megkötöttük rá a biztosítást online. Majd másnap eredetisègvizsgalatra vittük, következő nap mentem az okmányirodában átiratni. Ennyi.
Mi lenne a rendszámmal?
Alig pár km-t mentem így. Ha nagyobb távot mèsz, akkor kösd meg előtte a biztosítást, aztán kèsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!