Kresz vizsgára miből érdemes készülni? E-titánon majdnem hibátlanok a próbavizsgáim, a Kresz-Teszt 2012 programban viszont többet rontok általában. Melyik használja a vizsga kérdésbankját?
Ahogy látod, a vizsgával nem lesz gond.
De én a helyedben aggódnék, hogy a tudásod nem éppen kielégítő. Begyakorolt kérdésekre begyakorolt válaszok mennek, a szabályok értelmezésével, megértésével gondok lehetnek.
Azért annak oka van, hogy az e-titánon kívüli tesztek látványosan nem mennek.
Valószínűleg azért, mert nem a szabályok ismeretében válaszolod meg a kérdéseket, hanem a a helyes válaszokat memorizáltad az e-titánon.
Az elméleti vizsgán ennyi is elég lehet, de a gyakorlatban másképpen működik, ott az adott pillanatban helyesen kell cselekedni, nincsenek A-B-C variációk, és egy perces gondolkodási idő sem.
Forgalmi vizsgán azonnali bukást jelentő hiba a "közlekedési szabályt sértett".
Nem memorizáltam én semmit, egyszerűen az e-titános kérdések valamiért könnyebbnek tűnnek, mint a 2012-es verzió.
A forgalmihoz kapcsolódó kérdésekben nem hibázom, azok teljesen logikusak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!