Mit szólnátok ahhoz ha meglátnátok egy fiatal tini lányt egy Range Rovert Sport autóval?
Figyelt kérdés
friss jogsival..nem ,,sok”? Nem új modell de olyan 3,5 millió körül van.2020. okt. 17. 22:48
21/22 anonim válasza:
Részemről nem szándékos félreértés volt, hanem csak nem feltételeztem, hogy ezen az oldalon helyesen is tudnak írni. Kapásból azt hittem, sportautót akar írni, csak nem tudja helyesen leírni. Nem tudtam, hogy van olyan típus, hogy Range Rover Sport.
22/22 anonim válasza:
Szerintem semmit sem szólnék.
Egyáltalán, miért kellene kommentárt fűznöm ahhoz, hogy egy húsz év alatti lány, egy Range Rover Sport-ot vezet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!