Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Citroen C4 picasso 2 jó...

Citroen C4 picasso 2 jó autók? Vagy még ez is megbízhatatlan az elektronikájuk? Olyan 2007-2008 körüliek.

Figyelt kérdés
2020. okt. 13. 19:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10. Ez legyen életed legnagyobb problémája egy kocsival. :D
2021. jan. 7. 21:30
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát őszintén szólva szerintem gáz, főleg a kormány nyekergés pedig zsír új volt ..

A C4 be meg kattog minden xd

Azért össze nem lehet hasonlítani a VW-vel (szerintem)

2021. jan. 7. 22:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Citroenekért én sem vagyok oda, ha már francia akkor inkább renault. Csak azt mondom, hogy minden nagy autómárkának vannak jó autói és kevésbé jó. VW láncos motoraival is lehet szépeket oboázni. Tsi motorokról is megvan a véleményem. 1.6 szívóbenzin volt a legjobb, főleg a bse motorkódos abban egr sincs, fogyasztása is 6-6,5 vegyesben.
2021. jan. 8. 21:10
 14/15 anonim ***** válasza:

#13 egyetértek.

Nyilván minden márkában vannak rosszul sikerült modellek de éna Német autókra esküszöm :)

Az okosok azt mondják h a Renault a legszarabb de ez baromság egy kutya a 3 márka (Citroen,Peugeot, Renault

2021. jan. 8. 22:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Renault kisteherautókba ismerem volt több is. Motorikusan egyikkel se volt semmi gond, megbízható láncos motor a mostani is. Így a vezérlését nem kell bántani 500-600e km előtt. 900 e km van benne amúgy. 2.3 DCI
2021. jan. 8. 22:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!