Rózsafüzér az autóban mennyire ciki?
Figyelt kérdés
2020. okt. 13. 16:07
1/12 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Kinek mi köze van hozzá, mit tartasz az autódban?
2/12 anonim válasza:
Nem ciki. Számomra szivmelengető és nagyon helyes, ebben a mai világban meg pláne jó pont. Akinek ciki,az mehet oda ahonnan jött. A kutyát sem érdekli akinek nem tetszik. Tedd ki nyugodtan. Neked kell hogy megfeleljen.
3/12 anonim válasza:
Szerintem minden ciki, ami a kilátást bármilyen szinten akadályozza, zavarja. Pont a látómezőben, ha a visszapillantóra van felakasztva. Ha máshol van, akkor mindegy. De rózsafüzért én még csak bűnözők autójában láttam lógni.
4/12 anonim válasza:
Tartsál az autóban, nekem a kulcson lóg egy Szűz Mária, de ne a tükörről lógjon, mert zavarja a kilátást, mozgó dolgok észlelését.
5/12 anonim válasza:
Semennyire. Mint ahogy az sem, ha wunderbaumot vagy éppen rózsafüzért akasztasz a tükörre. A sok beszólogatóst meg le kell szarni, akik szerint ciki az ilyesmi.
6/12 anonim válasza:
Soha nem raknék ilyet az autómba, nem látom értelmét. Ha más rak, az az ő dolga, nem igazán foglalkozom vele. Szóval ha szeretnéd, akkor rakd ki nyugodtan.
7/12 anonim válasza:
Ha Neked érzelmileg jelent ez valamit, kötődés vagy hit vagy bármi egyéb miatt vagy csak simán tetszik, tarts ilyent az autódban, ne érdekeljen ki mit gondol. Csak tényleg ne a visszapillantón. Engem idegesít, amikor teleaggatják a látómezőt, nagyon balesetveszélyes. Néhány országban még a GPS/telefon tartó miatt is szólnak a rendőrök/büntetnek, ha középen van a szélvédőn.
8/12 anonim válasza:
Nekem is van, sosem zavart még a vezetésben.
10/12 anonim válasza:
nem gáz, legalább tudom milyen témát ne hozzak fel mikor a sofőrrel beszélek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!