Szerintetek is ciki a Mitsubishi Colt?
Most vettem, mert kell egy városi kis autó szaladgálni, bevásárlára...stb. Nagyobb utakra van egy kombi német is, dizeles.
A colt benzines, nem rohad sehol sem, tele van extrákkal is, 1 millió volt.
ismerős szerint viszont ennyiért már vehettem volna egy régebbi Audit is, vagy pólót.
Honda jazzt néztem még, de ez kb ugyanaz formára, viszont jobb állapotban van, fiatalabb és sokkal több az extra benne, amiket néztem jazzeket ebben az árban, nagyon rohadtak.
Vagy tényleg nem jó a colt?(2007es 5 ajtós, 1.1 inform
" Vagy tényleg nem jó a colt? "
Te vetted, csak tudnod kellene hogy milyen.
Ha megbízhatóságra vágysz, Mitsubishi pont, hogy nem jobb, mint a német márkák. Hondát kellett volna venned. Ezt biztosítói statisztika alapján mondom, szóval nem magánvélemény.
Ugyanakkor 1 millióért Audit venni nem ésszerű döntés.
Szóval ez egy második, bevásárlós, szaladgálós autó, tehát szerintem értelmetlen lenne prémiumot venni (audi). Egy VW Polo meg semmilyen értelemben nem képvisel magasabb színvonalat egy Colt-nál.
Szóval nem gondolnám cikinek.
ha nem is ez a tipus, de a Colt amerikai változata ott már év autója is volt.
A micu japán egyik zászlóshajója, ott nagy sikere van a Coltnak, pont úgy mint a Swiftnek.
Imádják tuningolni(turbo, stb)
A Colt jó vétel, ne hallgass az irigyekre. Olyanok böfögnek, akik nem is láttak közelről ilyent.
Az amcsi változat automata váltós..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!