Tapasztalatok autóbehozatallal kapcsolatban Lettországból?
Átverés!
Pénzt fognak kérni előre, különböző indokokkal. Nehogy fizess!
Szuper autó nagyon olcsón. Szinte túl szép, hogy igaz legyen.
Hát nem is igaz sajnos :(
Köszi a választ!
A hirdetés alapvetően nem egy nagyon feltűnő, szinte "önmagát kínáló" darab, inkább nekem kellett keresgálnem, mire megtaláltam, ráadásul
a neten máshol nem találtam meg ugyanezeket a képeket az autót pedig több helyszínen is fotózta, szóval gyanúsan saját képekkel dolgozik. Egyébként leinformáltam, létező kereskedésről van szó, így a csalásra - persze matematikai van - kicsi az esély.
Ennek ellenére előre természetesen semmit nem fizetnék, az autót is személyesen, átvizsgáltatás után hoznám el, amiben a kereskedő is partnernek mutatkozik, szóval egyelőre korrektnek tűnik a dolog.
Azért nézegettem lett autókat, mert az általános árszint alacsonyabb, mint mondjuk a német/holland piacon (pedig ott még a nyelvtudásom és némi tapasztalatom is lenne), és érdekes módon (spanyol és olasz társaikkal egyetemben) felszereltségüket tekintve is jobbak, mint az (észak)nyugat-európai társaik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!