Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tulajdonképpen a dudálásnak...

Tulajdonképpen a dudálásnak van bármi értelme?

Figyelt kérdés

Ahelyett, hogy inkább türelmesek lennénk? Jobb lesz utána bármi is?

Itt most arra gondolok, hogy címet keresel és az utcában már kicsit lassabban mész, mert nem tudod melyiknél kell pontosan balra bekanyarodni és igen, lassan, késve indexelsz, de amúgy szabályosan és ledudál a DHL-es pl, mert hogy ő siet és idegbeteg mert nincs élete.

2020. okt. 12. 12:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%

"ha állok a sorban a mögöttem lévő miért nekem dudál"

Az előtted levőnek akar dudálni, ha te nem dudálsz. Nekem volt ilyen, amikor egy balraforduló mögött álltunk, és tétovázott a fordulással, mert szemben is jövögettek. Én vártam, de a mögöttem levő dudált, hogy sürgesse a fordulással.

2020. okt. 12. 15:40
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"az utcában már kicsit lassabban mész, mert nem tudod melyiknél kell pontosan balra bekanyarodni és igen, lassan, késve indexelsz"

Ha van elég hely az utcában, akkor én ilyenkor jobbra húzódom, és indexelek jobbra vagy vészvillogózom, hogy lássák, nem akarok továbbmenni, így elmehetnek mellettem, és ha elfogynak, akkor megyek tovább, mert akkor nem akadályozok mást a bizonytalankodással.

Egyébként érdemes Waze-t használni. Az megmondja, hol fordulj be, vagyis azzal elkerülhető a tétovázás.

2020. okt. 12. 15:42
 13/20 anonim ***** válasza:
56%

Sürgesse...

Ne röhögtess!

2020. okt. 12. 15:43
 14/20 anonim ***** válasza:

"dudált, hogy sürgesse a fordulással"

úgy bírom az ilyet amúgy, mintha akkor nem jönnének szembe...

2020. okt. 12. 18:16
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Az adott esetben a dudálás működött, mert utána hamar befordult. Jöttek szembe, de voltak rések is, ahol befért volna, de sokáig bizonytalankodott, tétovázott. Ekkor jött a dudálás, aminek hatására megkapta a megfelő ösztönzést, és be is fordult egyből.
2020. okt. 12. 18:23
 16/20 anonim ***** válasza:
78%

Jöhet a lepontozás, de én leszoktam dudálni azokat, akik feleslegesen akadályozzák a forgalmat pl. akik állóra fékeznek a tök üres körforgalom előtt,.

Csak hogy érezzék, hogy nagyon nem oké, amit csinálnak.

2020. okt. 12. 20:42
 17/20 A kérdező kommentje:

és ettől jobban fogod magad érezni 16-os?

(amúgy tényleg hülyeség megállni az üres körforgó előtt)

2020. okt. 12. 20:44
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem. De ha annyit elérek, hogy elgondolkozik rajta, hogy mit csinált rosszul, akkor már megérte.
2020. okt. 12. 20:48
 19/20 A kérdező kommentje:
De legtöbben vagy nem veszik észre azt sem vagy nem érdekli. Innentől kezdve csak magadat mérgezed, nem ér annyit.:/
2020. okt. 12. 22:11
 20/20 anonim ***** válasza:
Népünk harcos kipcsak leszármazottakból áll, így a duda nagyon hasznos.
2020. okt. 13. 06:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!