Hétvégi autók? Tobbi lent
Szeretnék második autót venni , nem Dailyzésre , tehát valami erosebbet kicsit . KB. 2-300 ló korul .
Manuális jó lenne , de nem fontos és benzinest legyszi .
Eddig amiket néztem azok a:
Audi A5 S-line 3.2
BMW E92 Coupe 330 N54
Ford Focus RS 2.3
Nissan 350Z
Toyota GT86
Valami hasonlókat estelteg tudnátok ajánlani ? Mennyire megbízhatóak ezek a modellek , mennyire fenntarthatóak ?
Elore is koszonom a válaszokat .
Bocsánat , az elozo válasz nem neked ment hanem a Donnienak.
Tehát a keret igazából mindegy, az megldható. Jobb lenne 10 mil alatt , de Szlovákiában lakom ugyhogy inkabb euróban , behozatal Németországból lehet , apukám kollégája ezzel foglalkozik .
Hát jólvan , az alapján amit te mondasz tényleg elhiszem hogy vannak ilyen emberek akik feljonnek es megkérdezik hogy mi a jobb a Bugatti vagya a Supra es varjak a valszokat .
De én viszont tényleg úgy vagyok ezzel a témával , hogy szeretnék jovore venni valamit , nézelodok az oldalakon hogy mik vannak , de még nem jutottam el oda , hogy pontosan tudjam hogy mik azok . Mindegyik autóról néztem már cikkeket , videókat . vannak olyanok is amiket már kihúztam teljesen . Én csak feljottem , megkérdezni az emberek véleményét hogy milyen autók vannak még ebben a tág csoportban .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!