Melyik autók biztonságosak?
Sziasztok!
2-3 hónapon belül szeretnék autót venni fél millió körüli összegért. Elsődleges szempont, hogy balesetnél megvédjen a jármű. Szóval ilyenek, hogy Suzuki kizárva.
Melyik modelleket nevezhetők biztonságosabbaknak, mint az átlag? Annyi fontos még, hogy elég magas vagyok, akármibe n tudom magam bepréselni.
(Másodlagos szempont: rohadás ne üldözze, harmadlagos szempont: műszaki megbizhatóság-szervízköltség)
Légyszíves írd meg hol vannak ilyen autók?
Én Pedelek-et nem láttam ennyiért.
Az, hogy egy autó biztonságos-e, 98%-ban a sofőrön múlik.
Közúti analfabétáknak, és eszetlen barmoknak tehát csakis SUV, terepjáró, BMW, Mercedes S500, AUDI 6 vagy 8 a biztonságos autó.
Az én családom biztonságban lenne akkor is, ha Suzukival vinném őket. Te a vezetési tudásod alapján lődd be, mi lenne a biztonságos neked. De a nagyobb autók drágábbak, tehát adott összegért csak öregebbet és lelakottabbat tudsz venni, mint kicsiből.
7:
Ez nem ilyen egyszerű, mert a ba.romállat, aki nem tud rendesen vezetni, ezen az alapon vesz egy nagy SUV-ot, és hiába figyelsz, van olyan helyzet, amikor nem tudod elkerülni a balesetet, és kinyírja vele a családodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!