Az autóba miért nem kell bukósisak? Miért csak a motorra kötelező autóba miért nem kötelező legalább az első üléseken?
Az autó vezetésnél miért nem kell semmilyen védőfelszerelés, bukósisak semmi nem kell akár meztelenül is vezethetne az ember , pedig a bukósisak megvédené a fejet a ütközésnél kialakult erőktől és súlyos sérülésektől is megvédene de miért nem kötelező az autóban a bukósisak?
Persze a gyenge elektromos kis segédmotoros kerékpárokra már kell bukósisak de autóba nem.
Szerintem felháborító hogy ti bukósisak nélkül vezetek autót ,és csodálkoztok miért haltok meg ha felborultok a kocsival?
jáj hát ezt nem hiszem el vezetni nem vezethetek viszont leszázalékolni nem százalékolnak le mivel a gyerekpszihátriai papírjaim régiek elavultak ezért új kellene.
Hát ezt nem hiszem el a régen ezer éve jártam pszichiáterhez és ezért nem vezethetek mert bolondnak vagyok minősítve de persze leszázalékolni már nem vagyok bolond?
A nyugdíj ellátásra már nem vagyok bolond?
Hát ez őrület mennem kell rabszolgának dolgozni az helyett hogy kapnám a nyugdíjat ,igen ez az állam ez a jog dolgozni már jó vagyok de vezetni alkalmatlan mi?
Nevetséges.
"dolgozni már jó vagyok de vezetni alkalmatlan mi?"
Hát azért ilyen van elég sok.
Munkája válogatja.
Aki nem jogsiképes, azt mondjuk nem szívesen látnám repülésirányítóként, de avart söprögetni a parkban elmegy.
Azért nem kell bukósisak az autóba mert az autó maga megvéd jobb esetbe.(biztonsági öv, légzsák)
A segédmotoros kerékpár pedig akármennyire kicsi, gyenge vagy elektromos nagyon nem véd semmit mert arról egy ütközés során simán lerepülsz.
Remélem érthető a megfogalmazás.
Egy motoros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!