Most akkor kötelező bukósisak nagy motoron, büntetnek-e annak hiányáért, vagy nem foglalkoznak vele?
Példaképp, nyár közepén láttam egy Hayabusas gyereket, meg annak csaját, a városban legalább 3x fordultak, egykerekeztek is, napszemüvegen kívül semmi nem volt a sofőrön, ugyan úgy megálltak a pirosnál, üresben tiltásig csavarta a gázt, most vagy leszarta hogy megállítják, vagy lehet meg sem állt volna, bár rendszámmal nagy hiba.
Továbbá rendszámos nagy robogóval is sisak nélkül ment a hapsi, cigány gyereket láttam régen segédmotorral papucsban a járda széléhez közel 20-30al gurulni....
Azért érdekel mert nyaranta elég rossz felvenni, arról nem beszélve hogy városba átmelegíti a nap is, szerpentinen meg lehet haladni, és legalább hűti is a menetszél.
2009-ben ültem utoljára kresz vizsgán, akkor is az első és utolsón, ugyanis autóra már korábban meg volt a papírom.
"Azért érdekel mert nyaranta elég rossz felvenni"
Gondolom kevésbé kényelmetlen, mint ha csak zárt koporsós temetésed lehet.
Egyébként igaza van itt az egyik válaszolónak, ami azt elfelejteni, hogy kell-e bukósisak, az vajon mit felejtett még el? Jobbkéz/Kanyarodási szabályba tuti belesülne mondjuk, az meg elég gáz...
Ez a kép legyen az előtt, aki úgy gondolja, hogy nem kell sisak:
Én nem szeretném, ha a fejemből hiányozna ennyi.
Ha nincs bukósisak akkor már hogy konzisztens legyen a ruházat legyen rövidgatya strandpapucs:) Mondjuk az vesse rád az első követ aki soha nem ment egy métert sem pólóba!
10 éve volt horvátországban kb fele motoros 40 fokban polóban és sisak nélkül a rendőr is b+:) Gondoltam megkérdezem a rendőrt hogy mi itt a szabály annyit mondott meleg van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!